Vilka är de olika typerna av Kalv Sträcker?

October 16

Den vadmuskeln är placerad på baksidan av benet mellan knäet och ankeln. Dess främsta uppgift är att dämpa anklar och fötter när de träffar marken under går eller springer. Utföra kalv sträcker före löpning eller andra övningar kan bidra till att säkerställa muskeln kommer att kunna absorbera de extra chock och förhindra att skada muskeln, samt vrister och fötter.

Den hälsenan är en hård, fibröst band som fäster vadmusklerna till hälen. Om senan blir rivna eller på annat sätt skadade, kan det orsaka extrem smärta och gör promenader svårt. En av de vanligaste typerna av kalv sträckor utförs för att förhindra skador på hälsenan innan fysisk aktivitet. I den här övningen, en person sitter på marken med ena benet ut och ett ben böjt in mot sig själv. Han eller hon tar tag foten från den utvidgade benet och drar den något mot kroppen att böja och sträcka vadmuskeln nära hälsenan.

Kalv sträckor också hantera den inre vadmuskeln samt. För att utnyttja den inre kalven, kommer en person normalt sitta på marken med ena benet böjt och ett ben utvidgas, liknande sträcka hälsenan. Hälen på det böjda benet hålls platt på marken, medan den person som drar den böjda benet mot honom eller henne själv så långt som möjligt till dess känsla en distinkt sträckning i den inre vadmuskeln.

För att till fullo säkerställa beredningen av vadmusklerna före fysisk aktivitet, kan en person också sträcka sina yttre vadmusklerna också. Kalv sträckor som riktar de yttre vadmusklerna involverar vanligtvis en person som sitter på marken och förlängning båda benen rakt framför honom eller henne. Ett hopprep eller stretchig träningsband kan lindas runt utsidan av fötterna så att när repet eller bandet dras försiktigt sträcker den yttre vadmusklerna. Om en person är flexibel, kan han eller hon kunna avstå hjälp av ett rep eller band och helt enkelt böja framåt mot marken och dra försiktigt fötterna inåt.

Kalv sträckor måste utföras korrekt för att vara så effektiv som förhindrar skador som möjligt. En person normalt behöver hålla varje vadmuskeln stretching ställning i cirka 10 sekunder för att helt sträcka muskeln. Eventuella förlängda ben måste hållas helt rak under sträckningsprocessen eller det kommer att ta bort det nödvändiga trycket som behövs för att till fullo känna en verklig stretching rörelse i vadmusklerna.

  • Utföra kalv sträckor före övningar kan hjälpa till att förebygga skador.
  • Eventuella förlängda ben måste hållas helt rak under kalven sträckningsprocessen.
  • Kalv sträckor bidra till att förebygga skador på vadmusklerna.
  • Hoppa rep kan hjälpa tonen och utveckla vadmusklerna.