Vad är olika typer av Styrketräning sjökort?

October 9

Vikt lyft diagram är utformade för att ge fitness entusiaster en snabb referenspunkt som ger dem möjlighet att stanna på rätt spår med sin träning. Det finns många typer av styrketräning sjökort att välja mellan och var och en av dem är konstruerad för ett specifikt mål i åtanke, till exempel någon som funderar på att snabbt bygga kroppsmassa skulle använda en annan styrketräning diagrammet än någon som är mer oroad toning muskler och bränna bort överflödigt fett. Genom att använda en styrketräning diagram, mycket av gissningar om hur många repetitioner eller hur mycket vikt som krävs elimineras, så att användaren kan fokusera på träningen i sig istället för detaljerna. Både seriösa kroppsbyggare och amatörer förlitar både på styrketräning diagram för att förbättra sina dagliga träning.

Ett exempel på en styrketräning diagram utformad för en viss träning kan bestå av flera kolumner med information som kan uppstå svåra att läsa på först. Diagrammet separeras vanligtvis genom mängden vikt som ska lyftas under första set och ett motsvarande antal repetitioner, och utifrån denna utgångspunkt, för att den person som tränar skulle automatiskt få information om hur många extra uppsättningar utföra och hur många gånger . Andra uppgifter inom diagrammet kan innehålla hur lång tid att vila mellan seten, andra gym övningar som bör följas för att ge en terränglöpning träning, eller hur många gånger per vecka övningen ska utföras. Varje statistik är tillgänglig för användaren så att han helt kan koncentrera sig på träningen i sig utan att ifrågasätta pågår eller någon annan faktor.

En annan populär typ av styrketräning diagrammet finns vid ingången till ett gym eller gym-det kommer att lista en full träning från början till slut. Dessa sjökort normalt syftar antingen övre eller nedre kroppsövningar, men vissa platser kan anpassa sina sjökort ytterligare genom att fokusera på specifika områden som biceps eller bröstmusklerna. Förutom att dessa styrketräning sjökort vettigt för allvarliga kroppsbyggare, men de tillåter även amatörer ange ett fitnesscenter och gå igenom ett träningspass utan att behöva be en tränare frågor. Kardiovaskulära sjökort är också populära eftersom de satt en takt och varaktighet för användaren att nå optimala hjärtfrekvens.

Naturligtvis många idrottare designa sin egen styrketräning diagram för att spåra deras personliga utveckling. Ofta kommer de att innehålla en mängd pass beroende på veckodag och mängden återhämtningstid tillgängliga efteråt. Detta ses som ett sätt att utmana muskelgrupper så att kan uppnås ytterligare tillväxt. Till exempel, den första dagen i veckan, får en kroppsbyggare fylla fyra standard uppsättningar bänkpress med tio repetitioner vardera, men på den sista dagen i veckan, kan han fylla tio uppsättningar med varierande mängder av vikt. Denna typ av träning gör att musklerna gott om tid att återhämta sig från mer stressiga träning rutiner samtidigt som personen fokuserat på ett övergripande mål.

  • Det finns många olika typer av styrketräning sjökort.
  • Folk kan åberopa styrketräning diagram för att förbättra sin träning.