Vad bör jag tänka på när man väljer en nagelsalong?

August 29

Oavsett om du bara vill titta in för en snabb manikyr, eller slå sig ner för en spa-stil pedikyr, kan nagelsalongen du väljer att göra all skillnad i hur roligt upplevelsen är. Det verkar som om det finns minst en nagelsalong i varje remsa köpcentret i Amerika, lämnar kvinnor (och välvårdad män) massor av alternativ när du väljer en nagelsalong. Bara att hålla ett par saker i åtanke kan hjälpa dig att hitta en nagelsalong som ger dig en avkopplande, säker upplevelse.

Om du är ny på ett område, gör det inte ont att fråga runt för nail salon rekommendationer. Du kanske bara ser en stor pedikyr på en främling i snabbköpet som kanske har en favorit nagelsalongen att rekommendera. Rekommendationer är alltid ett fantastiskt sätt att ta reda på hur vänliga nageltekniker, samt hur bra deras arbete är.

Renlighet är den viktigaste faktorn att tänka på när man väljer en nagelsalong. Om ordentlig sanitet tekniker inte följs, kan du anlita en otäck bakteriell infektion eller svampinfektion från nagelsalongen. Iaktta enskilda stationer för att se hur rena de är, och om engångsverktyg tas bort och kastas bort, stationen saneras, och nya rena verktyg anges. Vid ditt första besök, kommer vissa nagelsalonger även ge dig en egen uppsättning verktyg för att ta med dig vid varje besök. Nageltekniker ska aldrig dela verktyg, utan snarare, hålla sin egen uppsättning av verktyg till deras station. Är nagelsalongen rent övergripande, inklusive området väntar och badrum? Detta kommer att reflektera över allmänna hygienen nagelsalongen.

Majoriteten av stater kräver tillstånd för nageltekniker. Det innebär att de har fått utbildning i att utföra manikyr och pedikyr, samt utbildning i korrekt sanitet. Licensen ska visas genom deras station, eller någonstans framträdande som receptionen.

Nagelsalongen bör erbjuda ett brett utbud av tjänster, allt från enklare manikyr och pedikyr, till spa pedikyr, paraffinbehandlingar, akryl naglar, etc. Utöver ett bra urval, alla deras tjänster ska anges i förskott, eller visas. Priset kommer sannolikt att vara en faktor i valet av en nagelsalong samt. Var misstänksam mot priser som verkar lågt, eftersom de kan försöka tack på en massa extra tjänster, vilket resulterar i en högre proposition. Vissa nagelsalonger publicerar kuponger i utskick och tidningar på regelbunden basis, som kan vara till hjälp om du är ute efter rabatter.

Du kanske vill ta en titt på utrustningen i nagelsalongen du funderar. Många nyare salonger har platt-TV, slanglösa baljor för pedikyr och massage stolar. Alla dessa klockor och visselpipor kan översätta till högre priser, men också göra en bättre helhetsupplevelse - gör en kör av fabriken nagelsalongen mer spa-liknande.

Hur känns i nagelsalongen? Är nageltekniker vänliga och välkomnande? Måste man vänta alltför länge innan de erkände? Atmosfären och vibe i nagelsalongen ska få dig att känna dig bekväm och passform med din personlighet.

Det finns alltför många nagelsalonger ute för att nöja sig med en som inte uppfyller dina krav. Shoppa runt, jämföra priser och tjänster, och var inte rädd för att prova det. Du kommer inte riktigt vet hur mycket du älskar nagelsalongen du har valt tills du prova produkten.

  • En manikyr ger en person en paraffinvax behandling.
  • Vissa nagelsalonger har ekologiska produktlinjer för en kemikaliefri manikyr.
  • En person kommer inte att veta hur mycket de gillar en nagelsalong förrän de har faktiskt provat ut tjänsterna.
  • Många nyare nagelsalonger har massagestolar och andra bekvämligheter.
  • En kvinna med lösnaglar.
  • Vissa nagelsalonger erbjuder spa-stil pedikyr samt manikyr.
  • De flesta stora köpcentra har minst en nagelsalong för att erbjuda konsumenter ett bekvämt alternativ.