Vilka är Medicinsk användning av Crescentia Cujete?

May 30

Crescentia cujete har använts som medicinalväxt i århundraden, även om frukt från detta träd inte säkert kan ätas av människor. Några av de mest populära användningsområden för denna ört inkludera behandling av luftvägssjukdomar, magbesvär och tarmstörningar. Det anses allmänt att Crescentia cujete bidrar till att stimulera insulinproduktion, kämpar bakteriestammar som Staphylococcus aureus, och hjälper till blodtrycksreglering. Kosttillskott tillverkade med denna ört bör inte användas av gravida kvinnor eftersom det kan framkalla arbetskraft. Eventuella specifika frågor eller funderingar om användningen av denna ört i en individuell situation bör diskuteras med en läkare eller annan vårdpersonal.

Luftvägssjukdomar såsom bronkit, influensa, eller astma kan behandlas med Crescentia cujete. Denna ört verkar vara effektivt minska hosta och spasmer som orsakas av dessa sjukdomstillstånd och används ofta tillsammans med andra örter för maximal effektivitet. Vissa studier har antytt att Staph infektioner kan svara på behandling med Crescentia cujete.

En mängd olika gastrointestinala störningar behandlas ofta med Crescentia cujete. Tarm spasmer orsakar ofta symtom som smärta och diarré, som kan minskas vid användning av denna naturläkemedel. I vissa fall kan en te gjort med denna växt användas för att framkalla kräkning.

De med högt blodtryck eller diabetes kan dra nytta av användningen av Crescentia cujete. Konsekvent användning av denna ört tros sänka blodtrycket och öka insulinproduktionen. Vissa kulturer tror att frukt och bark av detta träd bidrar till att rena blodet av alla ohälsosamma gifter.

En läkare bör rådfrågas innan detta supplement används av en kvinna som är gravid. Historiskt används för att framkalla arbetskraft, kan uteruskontraktioner utveckla som kunde sätta det ofödda barnet i riskzonen. Tidig förlossning eller missfall är mycket verkliga bekymmer när du använder denna ört som kosttillskott.

Användningen av Crescentia cujete bör inte ersätta traditionell sjukvård och bör endast användas under övervakning av en läkare. Förutom eventuella biverkningar, kan denna ört inte rekommenderas för patienter som har vissa medicinska tillstånd. Vissa over-the-disk eller receptbelagda mediciner kanske inte fungerar korrekt när de kombineras med växtbaserade kosttillskott. Många läkare ifrågasätter säkerheten för näringstillskott som detta eftersom det inte finns några tillsynsmyndigheter för att säkerställa effektivitet och rekommenderade doser av dessa behandlingsmetoder.

  • Crescentia cujete bör endast användas efter godkännande och under överinseende av en läkare.
  • Crescentia cujete kan administreras av läkare för att inducera arbetskraft hos gravida kvinnor.
  • Crescentia cujete kan användas för att behandla smärta och diarré orsakad av intestinala smärtor.
  • Luftvägssjukdomar som bronkit och astma kan behandlas med crescentia cujete.
  • Crescentia cujete kan användas för att minska hosta.
  • Crescentia cujete kan användas för att behandla bronkit.