Öka din blogg med bättre innehåll

November 12

Som du tänker på sätt att generera buzz kring din blogg, kan du också förbättra kvaliteten på din blogg genom att fokusera på ditt inlägg tekniker. Dessa tips kan ge dig några bra marknadsföring idéer:

  • Inlägg om aktuella eller kontroversiella frågor. Denna idé verkar vara en no-brainer, men det är en lätt en att glömma. Var uppmärksam på nyheterna, och titta på händelser och frågor som är av intresse för dina läsare. När du hittar en, skapar ett inlägg eller serie inlägg kring objektet. Du kanske vill aggregera blogginlägg i ämnet, summera debattartiklar, eller ens ange en egen uppfattning.

Var inte rädd för att vara kritisk eller kontroversiellt i vad du säger, så länge du kan försvara din åsikt. Bra bloggar inte skygga konfrontation, även om de inte skapar det enbart för diskussionens skull. Gå ut på en lem definitivt får människor att kommentera mer och förmodligen också leda till fler länkar från andra bloggar på dina inlägg.

  • Post i användargrupper och forum. Webben är späckat med användargrupper, anslagstavlor och forum om alla möjliga ämnen. Om du har ställt dig upp som expert och har värdefull information för att bidra till ett forum, kan du driva trafik till din blogg.

Var mycket försiktig så att du inte komma ut som en spammare eller någon som försöker sälja en produkt eller tjänst. Dina inlägg ska vara på ämnet och ge information, åsikt, eller förtydligande som bidrar till diskussionen. Låt din kunskap sälja blogg eller ditt företag för dig. Försök inte att vara någon du inte är - identifiera dig som är associerade med ett företag, för om någon siffror ut det och du inte har varit up-front, kan den motreaktion skugga ditt meddelande, även om du inte gjorde det tänker en villfarelse.

  • Gäst blogga. Bjud framträdande bloggare, branschexperter och andra inflytelserika personer till gäst redigera din blogg för en dag eller en vecka. Du kan behöva ge lite incitament för att få dem att hjälpa dig. Andra bloggare, dock utan tvekan tala om sina gäst-blogg spelningar och locka trafik till webbplatsen. Den verkliga utdelning är i främjandet du kan göra för att få läsare in under den tiden.

Om din bloggare är välkänt, kan du kanske erbjuda ett utbyte: Din bloggare för gruvan. Denna lösning är också praktiskt för de dagar då din bloggare vill ta en semester eller på något sätt är otillgänglig att blogga. Även en okänd gäst bloggare är att föredra att ha din blogg går mörkt.

Var noga med att tala med gästen om lämpliga ämnen, handstil, och dina förväntningar på antalet tjänster som ska tillhandahållas. Om du planerar att redigera gästbloggare, ange detta up front liksom.

  • Lägg till foton till dina inlägg. Säg det med bilder! En blogg kan vara en text-tung, tråkig utseende sida, även om skrivandet är lysande. Tillägget av foton, diagram och annan grafik kan lägga krydda och intresse för varje blogginlägg - och läsare svarar bra på bloggar som använder bilderna.

Håll dina bilder till en rimlig storlek, särskilt om du har sidor som visar flera blogginlägg på en gång.

Du kan göra mycket för att marknadsföra din blogg själv, men glöm inte att andra också kommer att ha goda idéer. Tänk på dessa tekniker för att få anställda och kunder för att prata om din blogg:

  • Be dina medarbetare för att främja bloggen. Dina anställda har sitt eget nätverk av familj, vänner, kunder och affärskontakter som de kan evangelisera blogg till. Vissa kan till och med ha personliga bloggar som de kan använda för att främja företagets blogg, fast det helt borde vara deras val.

Om du har klistermärken och andra varor tillverkade för att annonsera bloggen, glöm inte att göra detta material tillgängligt för dina anställda, som kunde lämna det under möten med kunder och affärskontakter.

  • Fråga dina kunder att marknadsföra bloggen. Kärnan i viral eller buzz marknadsföring är att få andra att sprida budskapet på din räkning. Vad bättre grupp att tjäna den rollen än dina egna kunder, varav många kan redan vara bloggare själva? Nöjda kunder är de största förespråkarna och de bästa evangelister för ditt företag du kan hitta. På ett sätt som liknar dina anställda, gör reklam material tillgängliga för dem att använda också.

Om du har klistermärken och andra varor som består att annonsera blogg eller ditt företag, överväga att ge en del till dessa kund evangelister att dela ut till familjemedlemmar, vänner och kollegor.

  • Fråga efter idéer Övriga bloggare, dina anställda, dina affärskontakter, dina vänner, och -! Naturligtvis - dina läsare kanske har några bra idéer för att främja bloggen. Få dem att berätta vad de är och sedan genomföra dem!