Hur effektiv är Klöverolja för en tandvärk?

November 15

Kryddnejlika olja är en naturlig smärtstillande göras från hela kryddnejlikor. Använda kryddnejlika olja för tandvärk är i allmänhet mycket effektiva för att minska mängden obehag i samband med oral smärta, om det tillämpas på rätt sätt. Det finns flera typer av tand smärta vars symptom kan behandlas med denna olja, men det är viktigt att komma ihåg att det inte kommer att bota den underliggande orsaken till obehag.

En komponent i kryddnejlika olja som kallas eugenol har anestesi kvaliteter, vilket är det som gör det till en effektiv behandling för tandvärk. Oljan kommer att orsaka domningar på platsen för ansökan och lindrar nervsmärta. Dessutom har kryddnejlika olja också naturliga antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper, vilket innebär att kryddnejlika kan förhindra spridning av bakterier och samtidigt minska svullnad kring stället för tandskada.

Det enda effektiva sättet att använda kryddnejlika olja för en tandvärk är att tillämpa den lokalt; svälja kryddnejlika olja kommer inte att ha samma smärtstillande fördelar. Ren olja kan oftast köpas i naturliga mataffärer eller apotek. Användare bör något späda ut det med en neutral, högkvalitativ olja som olivolja innan du använder det för att raka kryddnejlika olja kan vara för stark och orsaka irritation. För att ansöka, kan individer bara fukta en bomulls kompress med olja och håll den mot tandköttet runt den skadade tanden. Nerver kring skadan blir stel och smärta kommer att minska; de omedelbara bedövande effekter kan göra kryddnejlika olja effektivare än intagna värktabletter för tandvärk smärta.

Kryddnejlika olja kan användas för att behandla smärta i samband med en rad olika tand krämpor, inklusive hålrum, bölder, karies och även torra uttag till följd av tandborttagning. Dess smärts egenskaper, tillsammans med antiseptiska och antiinflammatoriska effekter, gör det till ett utmärkt alternativ för att lugna obehag. Medan kryddnejlika olja kan behandla smärta, men det kommer inte att bota sjukdom som orsakar problemet. Till exempel, sätta kryddnejlika olja på en tand som plågas av håligheter kommer tillfälligt minska eller tom eliminera smärtan, men det kommer inte att orsaka kaviteten att försvinna. Det enda sättet att verkligen behandla roten av problemet och inte bara symptomen är att söka professionell tandvård hjälp.

  • Kryddnejlika olja har anestetiska egenskaper.
  • Obehag från tand smärta kan lindras genom att tillämpa kryddnejlika olja.
  • Kryddnejlika, som används för att göra kryddnejlika olja.
  • Även kryddnejlika olja kan hjälpa bedöva en tandvärk, få ett andra utlåtande om smärtan intensifieras eller kvarstår.