Vilka är de olika typerna av Back Porch Idéer?

October 27

Villaägare som söker olika rygg veranda idéer kommer att finna att de kan välja från några typer av rygg verandor. En frilufts veranda, till exempel, är en vanlig typ av veranda med inga väggar som kanske eller kanske inte har ett tak. Slutna verandor, å andra sidan, är omgivna av väggar gjorda av skärmar eller fönster. Porch tillbehör, såsom gungor och gungstolar, kan läggas till en färdig tillbaka veranda för att göra det till värdefull slappa eller matplats. När man beaktar de olika rygg veranda idéer dock en person bör också försöka matcha stilen på en veranda till stilen i hemmet.

En frilufts veranda är en av de två huvudtyper av verandor, och det kan antingen bli upptäckt eller täckas. Uncovered tillbaka verandor inte har tak eller väggar. Dessa typer av verandor består i allmänhet av upphöjda trä plattformar, och de är mycket lika till däck.

En täckt veranda, å andra sidan, är en typ av veranda som är täckt med ett tak som stöds av tjocka träpelare i varje hörn. Eftersom de har tak, dessa tillbaka verandor något skyddad från väder och vind, även sol och regn. De kostar i allmänhet mer pengar för att bygga, men än avtäckt tillbaka verandor.

Många villaägare söker rygg veranda idéer kan dras till slutna verandor. Dessa typer av verandor vanligen omgiven av murar. Ibland är dessa väggar gjorda av skärmen sträckt över en trä ram. Dessa är ofta kallas skärmad-i Porches.

Sunrooms eller sol verandor, är andra typer av slutna tillbaka verandor, och de är ibland kallas all-season verandor. Dessa verandor har oftast väggar med flera mycket stora fönster. Villaägare och deras familjer kan även njuta av dessa typer av verandor under vintermånaderna om de värms.

Stilen i hemmet bör också beaktas när man söker rygg veranda idéer. Innan bygga eller modifiera en back veranda, bör en husägare först se till att stilen på verandan matchar stilen i hemmet. Stora viktorianska verandor, till exempel, kommer oftast inte ser rätt på en liten modern ranch stil hem.

Porch inredning är också viktigt när man letar efter olika rygg veranda idéer. Till exempel, veranda gungor är en mycket populär typ av veranda sittplatser. Dessa kan hängas från taket på en täckt veranda eller fristående ramar. Annan veranda möbler, såsom stolar och bord, kan också placeras på en back veranda för en mysig middag eller konversation område. Villaägare kanske vill bläddra igenom hem förbättring och inredningstidningar för rygg veranda idéer och utsmyckning tips.

  • En tillbaka veranda kan förvandlas till en solrummet att maximera exponering för solljus utan att utsättas för väder och vind.
  • Veranda möbler, såsom stolar och bord, kan placeras på en tillbaka veranda för en mysig konversation område.