Vad finns olika typer av styrketräning Övningar för kvinnor?

October 23

Styrketräning övningar för kvinnor är en viktig del av någon totala fitness plan. Fast en gång ses som en uteslutande manlig aktivitet, kan styrketräning övningar för kvinnor att vara lika viktigt, och hjälpa avvärja gemensamma villkor såsom bentätheten förlust eller osteoporos. Det finns många utmärkta styrketräning övningar för kvinnor som kan hjälpa leder till en passning, Trim fysik i alla åldrar.

En viktig myt som måste avvaras omedelbart är tanken att styrketräning övningar för kvinnor kommer att göra en feminin kropp verkar manligt och skrymmande med muskler. För det första, få kvinnor producerar tillräckligt med testosteron för att kunna sätta på den typ av skrymmande muskler ses i kroppsbyggare. För det andra, även kroppsbyggare ibland tillgripa farliga steroider för att öka muskelmassan eftersom stora muskler är oerhört svårt att bygga med de tuffaste genetik. Generellt styrketräning övningar för kvinnor kommer att skapa tonen, styrka och ökad fasthet, inte bulk.

De flesta fitness experter är överens om att platsen minska fett är omöjligt, vilket innebär att hela kroppen styrketräning är det bästa sättet att ta itu med problem fläckar. Full kroppsträning säkerställer att ingen muskelgrupp är kvar, och innebär ofta kombinations drag som fungerar flera områden på en gång och ger kärnkroppen ytterligare arbete för att hjälpa den att stärka. Överväg att göra två eller tre hela kroppen styrketräning träning per vecka, även om det bara lätta vikter används.

Många styrketräning övningar för kvinnor använder fria vikter eller maskiner. Maskiner har fördelen av att vara lätt justerbar och hjälpa korrekt hållning problem, men fria vikter är i allmänhet billigare och kan förbättra balans och flexibilitet. Om ett gym medlemskap är uteslutet, överväga att göra fri vikt träning hemma med hjälp av en uppsättning av ljus och en uppsättning tunga vikter. Kvinnor som redan har en workout rutin bör försöka börja styrketräning med en £ 3 (1.36 kg) som och en 8 pund (3,86 kg) samling av fria vikter. För dem som just har börjat, anser en £ 2 (0,9 kg) och £ 5 (2.26 kg) set eller köpa justerbara vikter som kan ha extra tyngd läggs.

Vatten motstånd träning är ett utmärkt sätt att få in styrketräning träning utan att använda vikter. Utförs i en pool eller hydroterapi tank, denna typ av träning använder resistansen hos vatten som en vikt. Vissa gym och allaktivitetshus erbjuder vatten utbildning pass på en dag eller vecka. En av de stora fördelarna med denna typ av styrketräning är att det minskar risken för skador eller felaktig arbetsställning.

Styrketräning grupp klasser kan vara en rolig och även konkurrenskraftiga sättet att pumpa järn för kvinnor. Generellt utförs med fria vikter och annan utrustning som motstånd band eller stabilitet bollar, dessa klasser ger normalt en uppriktigt motiverad instruktör och en rolig soundtrack. Att lära sig att hänga med klasskamrater och mål möts klass kan vara extremt motiverande för vissa människor.

  • Många styrketräning övningar för kvinnor involverar använder fria vikter.
  • Styrketräning kan hjälpa kvinnor förlorar kroppsfett och tonen musklerna.
  • Män tenderar att kunna uppnå mer muskelmassa än kvinnor.
  • Tricep kickbacks tonen baksidan av armarna.
  • Kvinnor bör överväga att göra två eller tre hela kroppen styrketräning träning per vecka, även om de bara använder lätta vikter.
  • Styrketräning kommer inte att göra en kvinna verkar stort och skrymmande.