Vilka är för- och nackdelar med att ha en yvig mustasch?

October 19

Facial frisyrer kan vara lika slumpmässig eller trendiga som frisyrer. En mustasch kan helt ändra en persons utseende, ofta lägga till eller dra ifrån år. Även om en renrakad utseende anses vara den stilen av tiden, vissa män föredrar bara ansiktshår. En buskig mustasch kan vara attraktiva på olika typer av ansikten och det kan även användas för att dölja ärr eller andra defekter. Å andra sidan kan en sådan mustasch också vara något svåra eller tidskrävande att underhålla.

Det finns för- och nackdelar med att ha en yvig mustasch. En av proffsen är att en mustasch är iögonfallande. I en folkmassa, kommer en man med en mustasch sticker ut. Det hjälper dig att synas. Vissa kulturer se även ansiktshår som ett tecken på värdighet, och hitta män med mustascher värda respekt. I vissa områden, idrottsliga en yvig mustasch är också ett sätt att vara unik, i stället för att som överensstämmer med att integrera framträdanden.

Kanske de två mest anmärkningsvärda buskiga mustasch stilar är mustasch och "valross." Medan vissa män kan dra av mustasch, kanske andra inte ser särskilt attraktiv med en. Denna stil har också ibland varit relaterade till skurkar, som Snikne Ville. Många människor kan också finna det utseende föråldrade och det används ibland för att beskriva en ur stil karaktär i filmerna. Valrossen mustasch lever upp till sitt namn eftersom det kan göra en man som bär en likna det djuret.

För att få en bättre uppfattning om hur olika en yvig mustasch kan göra en person utseende, kan du kolla in bilder på kändisar som är kända för sina mustascher, med och utan dem. Ett par bra exempel är Sam Elliott och Tom Selleck. Båda dessa herrar ser väldigt annorlunda utan deras varumärkesmustascher.

Eftersom det finns proffs, det finns definitivt nackdelar förknippade med en yvig mustasch. Som nämnts, kan det anses mindre än elegant. Även om det inte är ordentligt rengjorda, trimmas, och kammade, kan det vara mycket slarviga tittar. En man kan se smutsig om hans mustasch kantas smulor efter att ha ätit.

Att upprätthålla en yvig mustasch kan vara en utmaning, eftersom det är ibland svårt att hålla det helt ännu. Ansiktshår inte alltid växer symmetriskt. En man kan också behöva ansöka mustasch vax för att hålla håret hanterbart och mer kontrollerad.