Vilka är de olika typerna av medicinsk transkription Sysselsättning?

July 10

Det finns tre olika typer av medicinsk transkription sysselsättningen: enskild firma, som arbetar för en medicinsk transkription tjänsteföretag, eller hantera en transkription företag. En medicinsk transcriptionist är en utbildad professionell som accepterar ljudfiler från läkare, kirurger och andra medicinska tjänster personal och transkriberar texten i ett skriftligt dokument. Förutom att ge en ordagrant transkription, är den medicinska transcriptionist förväntas korrigera dokumentet för standard grammatik och använd lämplig medicinsk terminologi och förkortningar.

Enskild firma är den vanligaste typen av medicinsk transcriptionist sysselsättning. En enskild firma är en affärsmodell där fackmannen driver sitt eget företag. Den medicinska transkribera annonserar sina tjänster till potentiella kunder, komplett med en prislista. Kunder lämna in sina ljudband till transkribera för behandling i ett avtalat tidsram. Den medicinska transcriber avslutar arbetet och returnerar den färdiga produkten och fakturan till kunden.

I en enskild firma, är den totala inkomsten för tjänster som tillhandahålls anses inkomst av näringsverksamhet. Den transkribera kan slutföra arbetet enligt hans eget schema, och varhelst han gillar. I denna typ av företagsstruktur, det finns ett brett utbud av kostnader och skatteavdrag som kan användas för att minska den beskattningsbara inkomsten som genereras genom medicinsk transkription arbetsförmedlingar. Affärsrisken är också absorberas av transkribera - om kunderna inte betalar, finns det ingen inkomst för arbetet.

Att arbeta för en medicinsk transkription tjänsten kan transkribera att ta emot de ursprungliga filerna, bearbeta dem, och returnera den färdiga produkten till tjänsten. Han eller hon betalas antingen lön eller en uppsättning skattesats, baserad på volymen av bearbetning klar. Denna typ av medicinsk transkription arbetsinkomst brukar anses förvärvsinkomster och är föremål för alla de vanliga avdrag. Det åligger företaget att hitta nya kunder, hantera eventuella klagomål, och ta betalt. Affärsrisken absorberas av tjänster företaget - om kunderna inte betalar måste transkribera ändå betalas.

Hantera en transkription företag kan uppstå när en enskild firma blir så upptagen att ytterligare personal måste hyras. I denna typ av medicinsk transkription sysselsättningen måste chefen aktivt hitta nya kunder, hålla en jämn nivå på arbetet för transcribers, och se till att samma nivå av kvalitet bibehålls.

Under övergången från en typ av anställning till en annan, är det mycket viktigt att arbeta med professionella tjänster rådgivare. Detta team ingår en affärsjurist och en revisor. Verksamheten advokat är viktigt för att starta verksamheten i rätt struktur för att minimera risken, ger en mallade tjänster kontrakt, och ge råd om affärs ansvarsförsäkring. Revisorn ger råd om skatte anmälningar och avdrag.

  • En person transkribera.