Vad är en knapp Armband?

July 13

En knapp armband är en knapp prydda smycke avsedd att bäras på handleden. De knappar som används kan vara antika eller moderna, och alla kombinationer av färger kan användas. Knapp armband stilar varierar, från arbetade charm-armband stilar till enkla elastiska band med knappar sydda ovanpå. Handgjorda och massproducerade versioner av knapp armband är tillgängliga för konsumenterna; Det är också möjligt att göra en knapp armband hemma med några enkla leveranser.

Knappar görs i två grundmodeller: läggen och hålad, vilket i båda fallen kan användas på en knapp armband. Shank knappar har en trådslinga fäst på baksidan av en solid knapp, kan vara plast, metall eller väv, och finns ofta på fina kläder, jackor, och formella slitage. Hålad knappar har två eller fyra hål i centrum och är utformade för att fästas vid ett plagg genom att sy genom hålen. Dress shirts, polo-stil tröjor, och manschetter har ofta hålad knappar.

Charm-stil knappen armband har skaft eller hålad knappar kopplade till ett armband med hjälp hoppa ringar. Knapparna kan göras från metall för att matcha kedjan, men nyhet plast- eller glasknappar kan användas. När hoppet ringen är fäst på knappen, är pjäsen fäst armbandet. Beroende på utseendet önskas, kan en charm knapp armband har allt från ett dussin till hundra enskilda knappar. Knapp charm är avtagbara och kan bytas ut om så önskas.

Oberoende hantverkare skapar knapp armband i en mängd olika stilar. Genom handcrafting objekten ett i taget, är en konstnär kan göra varje knapp armband unikt. Handgjorda knapp armband kan göras med hjälp av särskilda färg varierar eller material; De kan också inspireras av vissa personer, filmer eller böcker. Knappen armband har hittat en plats i miljö crafting rörelsen, eftersom knappar kan återvinnas från föråldrade kläder och accessoarer och med i nya, upcycled bitar.

Början avlopp och barnen kan öva sina sömnad färdigheter och göra en knapp armband samtidigt. Folding ett gummiband i en handled stor slinga och säkra den med några stygn kommer att ge en knapp armband bas. Knappar i alla former och storlekar kan sedan sys på den elastiska slingan tills den är helt täckt. Ju större de individuella knapparna, desto färre behövs för att täcka armbandet helt. Knappar i valfri färg eller typ kan användas för detta projekt.

Tråd eller stark tråd kan användas för att sträng knappar in ett armband form. De knappar som används kan vara skaft stil eller hål stil, och tråden eller tråden ska föras genom hålen. Knapparna kan uppträdda som pärlor, och olika utseende kan skapas med hjälp av olika storlekar, former och färger av knappar. Spännet av val för denna typ av armband är ofta en knapp med en ögla stängning.