Vad är alkaliska Kosttillskott?

November 27

Alkaliska tillskott är ämnen som är utformade för att komplettera en persons kost och minska syranivåer i kroppen. När kroppen upplever tröghet, infektioner, matsmältningsbesvär, sjukdom eller sjukdom, kan det vara ett tecken på att kroppen är för sur. Det kan vara nödvändigt att ta alkaliska kosttillskott eller göra drastiska förändringar i kosten. Det senare är ofta svårare att göra, vilket är anledningen till konsumenterna ofta vänder sig till kosttillskott för att hjälpa till med de nödvändiga förändringarna. Olika typer av alkaliska tillägg finns att tillgå för att hjälpa olika grader av syra symptom.

Den optimala potenz väte (pH) nivå av kroppen skall vara svagt alkaliskt. En idealisk pH-nivån för blod är ca 7,37. När pH-nivåer sjunker under detta nummer, kan hälsoproblem uppstå.

Normalt är en obalanserad pH ofta orsaken till för mycket syra i kroppen, vilket tvingar kroppen att laka viktiga mineraler från vitala organ. Det kan också lagt grunden till kroniska degenerativa sjukdomar. Näringsexperter rekommenderar en kost som består av 80 procent alkaliska livsmedel, såsom frukt och grönsaker och 20 procent fett och protein.

Innan du köper alkaliska kosttillskott, måste man bestämma hur allvarliga symtomen är. Kosttillskott är tillgängliga för inledande, mellanliggande och avancerade symptom. Vissa människor tror att om man tar en lämplig alkalizing tillägg är lika viktigt som att äta en hälsosam kost.

Initiala symtom på över surhetsgrad inkluderar värk och smärta, vita beläggningar på tungan, kalla händer, förstoppning och halsbränna. Andra första symtomen kan omfatta hyperaktivitet, låg sexlust och låga energinivåer. Mellan symtom är bakterie- och svampinfektioner, earaches, influensa och depression. Sömnlöshet, migrän, psoriasis och bihåleinflammation är också mellan symptom. Avancerade symptom kan omfatta tillstånd som reumatoid artrit, schizofreni, Hodgkinâ € s sjukdom, multipel skleros och cancer.

Någon som upplever första symptomen av acidos kan börja med ett tillägg som ger alkaliska enzymer. När kroppen inte kan producera effektiva mängder av de enzymer som krävs för att smälta alkaliska livsmedel, blir kroppen surare. Om det finns lite eller inga resultat kommer från alkaliska enzymtillskott efter sex veckor, kan det vara en indikation på att kroppen redan producerar de enzymer som behövs, vilket innebär att konsumenten ska välja på en annan typ av tillägg.

Ett kosttillskott som innehåller alkaliska greener kommer att främja pH-balans, om enzymet tillägget inte gav resultat. Alkaliska kosttillskott innehåller vanligtvis grönsaker som hjälper kroppen att ta upp vitaminer, mineraler, fibrer, klorofyll och fytonäringsämnen. Detta hjälper till att neutralisera de syror som finns i blod och vävnader.

Mellan symtom på acidos kräver ett tillägg som innehåller alkaliska mineraler, som kalcium, järn, kalium och mangan. Dessa mineraler buffert syror i kroppens vävnader. Mellan symtom tyder också på att kroppen inte får tillräckligt hälsosamma bakterier i kroppen. Alkaliska kosttillskott som innehåller probiotika och prebiotika är nödvändiga om matsmältningsbesvär eller infektioner är närvarande. Probiotika är nyttiga bakterier som behövs i kroppen, och prebiotika hjälper hälsosamma bakterier lever och frodas i kroppen.

För avancerad acidos, vissa människor rekommendera att ta ett tillägg som främjar surt dränering eller innehåller så kallade "superfrukter". Kraftfulla, antioxidant frukter rengöring och helande. Många frukter faktiskt är sura, men efter matsmältningen, de ger en alkalisk effekt.

  • En näringsrik alkalisk diet bör betona konsumtionen av massor av färska grönsaker.
  • Den mänskliga kroppen har typiskt en pH-nivå av ca 7,4.
  • Det är klokt att söka en läkares råd innan du tar alkaliska kosttillskott.
  • Depression kan vara ett symptom på över surhet.
  • Företag som gör alkaliska och andra kosttillskott är löst regleras av amerikanska Food and Drug Administration (FDA).
  • Alkaliska kosttillskott kan hjälpa migrän orsakas av över surhet.