Vad är Dubbla kuponger?

August 17

Dubbla kuponger är ett bra verktyg för den sparsamma shopper. Om du gillar att använda kuponger, kommer du att älska att öka ditt sparande med dem. Så, hur dessa kuponger fungerar? En viss butik eller vissa tillverkare kommer att fördubbla det nominella värdet av regelbundna kuponger för en begränsad tid, på en viss dag i veckan, eller under hela den tid en särskild försäljning.

Använda dubbla kuponger betyder fördubbla besparingarna. Om du har kuponger för femtio cent av din favorit tvätt tvål, kommer du att spara upp till en dollar på varje flaska. Det är hur dessa kuponger arbetar traditionellt, även om det finns en annan metod. Det andra sättet att de arbetar är att övertala dig att köpa en extra punkt. Om du köper två flaskor tvättmedel får du femtio cent off var och en, även om du bara har en kupong.

Många livsmedelsbutiker erbjuder dubbla kuponger på en viss dag i veckan eller månaden. Vanligtvis görs detta för att dra fler kunder på en dag som är regelbundet långsammare än de andra. Eftersom butikerna tenderar att vara upptagen dagen vecko försäljningen inleds och på helgerna, kan en specerihandlare erbjuda denna typ av ränte på måndag, för att öka försäljningen på en dag som annars skulle vara långsam.

När det kommer till månatliga specialare, butiker räkna ut när folk handlar. Många människor handlar på första eller nära den första dagen i månaden. Andra handla nära slutet av månaden. I detta fall kan en butik erbjuder dubbla kuponger mitten månaden för att öka verksamheten. Eftersom tillverkaren ersätter en butik för det nominella värdet på kupongen, är butiken verkligen bara betala för halva rabatten.

Titta på dina lokala försäljnings tidningar för dubbel kuponger på dina favoritbutiker. Utnyttja dessa erbjudanden för att uppnå de största besparingarna och få mest för pengarna. Vissa butiker som erbjuder dubbla kuponger på en regelbunden basis har också en kupong utbyte. Detta är vanligtvis en bin fylld med kuponger som kunderna har fört in, där du kan handla kuponger som du donâ € t behov av andra som du kan använda.

  • Många livsmedelsbutiker erbjuder dubbla kuponger.
  • Ibland kan hjälp av dubbla kuponger spara samma summa på två flaskor tvättmedel istället för en.
  • Med dubbla kuponger, kommer en butik eller tillverkare fördubbla det nominella värdet på kupongen.