Droid Bionic: Edit Kontaktinfo och Lägg Images

April 12

Redigera kontaktinformation i Droid Bionic kontaktlista är lätt. När en kontakts information förändras eller om du gjort ett fel när du skapade kontakten, kan du redigera kontaktinformation. Bortsett från att redigera befintlig information eller lägga till nya poster, kan du göra en aning av andra intressanta saker.

För att göra mindre touch-ups på någon kontakt, börja med att lokalisera och visa kontaktinformationen. Tryck på Meny mjukknappen och välj Redigera Kontakt.

Kontaktens information visas, organiserad av källan.

Högst upp ser du Google kontaktinformation. Nästa är information som lagras på telefonen, märkt som Backup Assistant Contact. Det följs av information som gallrats från webb e-posttjänster eller sociala nätverkssajter.

Ändra eller lägga till information genom att vidröra ett fält och skriva på antingen skärmtangentbordet eller skjutbara tangentbordet. Du kan redigera information samt: Peka på fältet för att redigera och ändra vad du vill.

Viss information kan inte redigeras. Till exempel, drog områden från sociala nätverk endast kan redigeras av att kontoinnehavaren på den sociala nätverkssajten.

När du är klar med redigeringen, tryck på knappen Spara.

Du kan också lägga till ett foto av någon som sin kontaktbild på telefonen. Sedan, varje gång de ringer dig, kommer det fotot upp.

Det enklaste sättet att lägga till en bild till en av dina Droid Bionic kontakter är att ha den bilden som redan lagrats i telefonen. Du kan ta en bild och spara den, ta en bild från Internet, eller använda bilder som redan lagrats i telefonens Galleri. Bilden har inte ens vara en bild på kontakten - någon bild kommer att göra.

Efter kontaktens foto eller någon annan lämplig bild, lagras på telefonen, följ dessa steg för att uppdatera kontaktinformationen:

 1. Leta upp och visa kontaktinformationen.
 2. Tryck på Meny mjukknappen och välj Redigera Kontakt kommandot.
 3. Peka på ikonen Lägg Bild.

  Droid Bionic: Edit Kontaktinfo och Lägg Images

  Ikonen finns längst upp på skärmen, där kontakten bild normalt skulle visas.

 4. Välj alternativet Välj Foto från Galleri.

  Om du har andra program bildhanterings på telefonen, kan du istället välja appens kommandot från listan.
 5. Välj Galleri.

  Den Droid Bionic fotogalleri visas. Den listar alla bilder och videor som lagrats på telefonen.
 6. Bläddra i galleriet för att leta efter en lämplig bild.
 7. Peka på den bild som du vill använda för kontakten.
 8. Tryck på knappen Spara.

  Bilden nu tilldelad, och det verkar när kontakten refereras på din Droid Bionic.

Du kan lägga till bilder till kontakter på ditt Google-konto genom att använda någon dator. Bara besöka din kontaktlista i Gmail för att redigera en kontakt. Du kan sedan lägga till kontakten någon bild som lagras på din dator. Bilden småningom synkroniseras med samma kontakt på Droid Bionic.

 • Bilder kan också läggas till genom dina Gmail vänner och kontakter när de lägger sina egna bilder till sina konton.
 • Vissa bilder i galleriet kanske inte fungerar för kontaktikoner. Till exempel kan bilder synkroniserade med dina fotoalbum online vara otillgänglig.
 • Om du vill beskära bilden, kan du redigera det med hjälp av programmet Galleri.
 • För att ta bort eller ändra en kontakts bild, följ steg 1 till 3 för att lägga till en bild. Välj Ta bort ikon för att bli av med den befintliga bilden; välj Byt ikon för att ställa in en ny bild.