Hur kan jag ser yngre?

April 12

Det finns många sätt att se yngre och många helt enkelt vända sig till sin stadsdel plastikkirurg för hjälp i denna fråga. Även detta ett lönsamt sätt att fånga en liten ungdom, inte alla människor är intresserade av kirurgiska tekniker och vissa människor canâ € t råd med de höga bekostnad av de många förfaranden som erbjuds av läkare. Även utan kirurgi eller injektioner, det finns sätt att se år yngre.

Du kan börja, men genom att se din tandläkare. Om dina tänder har gulnade med åldern, överväga tandblekning. Du kan antingen göra detta hemma med många produkter, eller så kan du betala ca $ 200-600 amerikanska dollar (USD) för professionell tandblekning. Gula och missfärgade tänder är ofta ett tecken på ålder och vikande tandkött på grund av dålig tandvård kan få dig att se äldre också. Att ha regelbundna tandrengöring och hålla dina tänder vita hjälper dig att se yngre.

Många gör misstaget att använda massor av smink för att täcka upp tecken på ålder. Egentligen de flesta skönhetsexperter rekommenderar att du använder ljusare stiftelser och ljusare färger för att se yngre ut. Tyngre makeup kan sitta i dina rynkor och skratta linjer och verkligen doesnâ € t göra ett bra jobb att dölja ålder. Lite smink kan dock ljusare ansiktet, och kan du särskilt vill välja lite mascara och läppglans för att ge dig ljusare ögon och fylligare läppar.

Hudvård är också viktigt. Först, hålla sig borta från solen, eftersom solen skador på huden gör att du ser äldre. En bra fuktkräm och även bara tvätta ansiktet i kallt vatten kan hjälpa till att hålla huden från att bli torr. Hudvård också kommer inifrån, så följer en hälsosam kost rik på vitaminer och mineraler kan hjälpa dig att se yngre ut. Sluta röka om du röker, eftersom rökning bidrar till hudens åldrande och gulfärgning av hud.

Hur du bär ditt hår kan påverka hur ung eller gammal du ser. Ljusare höjdpunkter runt ansiktet främjar ungdomlighet, speciellt när de ser naturliga ut. Om du € re bär en hår design från flera decennier sedan, kan du ofta se yngre bara genom att få en uppdaterad frisyr. Gamla stilar kan datera oss, och ett nytt snitt kan göra underverk för utseendet.

Likaså vad du bär kan också hjälpa dig att se yngre. Ge upp stilar från det förflutna, och hitta stilar i dag som passar dig. Investera i stöd underkläder, speciellt bh, som erbjuder dig lyfta och komfort. Genom att klä sig i modern mode, speciellt som utformats för den genomsnittliga kvinnan eller mannen, du € ll har en nyare, fräschare look. Ibland kan en ny frisyr, och några nya kläder enbart val, kan gå ett betydande sätt hjälpa dig att se yngre.

Kanske två av de viktigaste sätten att se yngre är att få tillräcklig sömn och för att minska stress. Om ditt liv är stressigt, leta efter sätt att förenkla det, och hur du kan få stöd för att klara av. Du borde verkligen sikta på åtta timmars sömn per natt, eftersom kronisk utmattning gör att vi ser äldre.

Med dessa enkla tips kan du inte se ut som en tonåring igen, men du kan säkert se ut och kännas yngre. En annan viktig njuter ditt liv. När vi är glada, vi är ofta strålande denna känsla, och vårt utseende och goda känslor kommer att kommunicera till andra vad en bra sak livet i alla åldrar kan vara.

  • Rökavvänjning kan hjälpa huden återhämta sig från de skadliga effekterna.
  • Kronisk trötthet kan göra människor ser äldre.
  • Att ha vita tänder kan göra en person ser yngre.
  • Vissa människor har sina tänder whitened i ett försök att se yngre ut.
  • Lycka kan göra en person känner sig yngre.
  • Iklädd en väl utrustat behå kan hjälpa dig att se yngre och mer tillsammans.