Rengöring ett Turkiet långpanna

September 23

Oavsett om den används för framställning av en Thanksgiving middag, eller helt enkelt en familjesammankomst, kalkon s är kanske en av de mer välsmakande alternativ som du kan ha. Men matlagning sådana fjäderfän på traditionellt sätt ofta lämnar en enda röra bakom det kan vara svårt att rengöra om du inte vet vad du ska göra. Istället för bumbling runt försöker hitta ett förfarande som fungerar, och eventuellt skada din långpanna samtidigt, kan du helt enkelt använda dessa riktlinjer. Genom att göra så du kommer snabbt att märka att städa en kalkon långpanna är inte omöjligt.

  • Använd lämpliga verktyg. Det kan verkligen inte nog betonas, men genom att använda lämpliga verktyg vid stekning av kalkon, kommer du att ha en mycket lättare tid att rengöra kalkon långpanna. I denna situation är det lämpligt verktyg något som kallas en stek rack. Stek rack är enkla galler som contraptions som kommer att hålla kalkonen från botten av pannan, och bidrar till att förhindra eventuella brinnande och fastnar på kastrullens botten.
  • Förbehandlingar kan hjälpa dig att undvika huvudvärk. Tar tid att förbehandla din långpanna kan bidra till att på allvar minska mängden arbete som du sluta med att göra vid rengöring. Denna förbehandling kan komma i många olika sätt. Till exempel kan du linje det inre av långpanna med viss aluminiumfolie, eller med hjälp av några olivolja för att belägga det inre av pannan. Du kan i princip använda vad du vill använda, så länge den uppfyller två kriterier. Det första är att det inte negativt påverkar smak eller ätbarhet av kalkon. Det andra är att är att skapa en trevlig "barriär" mellan Turkiet och pannan så att Turkiet inte kommer att få ett riktigt fast grepp om pannan själv.
  • Håll pannan våt. Genom att helt enkelt lägga lite vatten (om du använder en rostning rack i tillägg till din panna) till tillagningsprocessen kommer du att bidra till att förhindra eventuella kalkon fastnar på botten av pannan. Dessutom genom att hälla ett par koppar vatten i långpanna under den sista timmen av rostning, och ta bort locket på pannan, gör att du kan ha några verkligt fuktig och saftigt kött.
  • Värmeblöt pannan kan vara din bästa vän. När du är klar rostning kalkonen, kan du använda den heta ugnen för att rengöra pannan också. Minska ugnen till 250 grader Fahrenheit, häll av saft för sås, och häll sedan en liter eller två av vatten tillsammans med några diskmedel i stekpannan. Placera långpanna tillbaka in i ugnen, och låt det sitta i ugnen tills ungefär en timme efter att du har avslutat middagen. Vid det laget allt som har fastnat på pannan lätt skulle lossna. Ta kastrullen från ugnen (försiktig-det är mycket varmt!) Och tvätta som vanligt.