Hur väljer jag det bästa Floor Steamer?

October 16

En person eller ett företag som vill välja den bästa golv ångaren sannolikt kommer att ha många faktorer att tänka på innan du gör ett slutgiltigt beslut. Dessa kommer sannolikt att inkludera bestämma huruvida golvet renare kommer att användas på hårda golvytor - såsom kakel, sten, trä eller vinyl - eller på heltäckningsmattor. Utformningen av handtaget, närvaron av ett filter, manövrerbarheten av enheten, och lättheten och effektiviteten med vilken den kommer att rengöra golv är alla faktorer som bör beaktas innan ett val.

Ett golv ångbåt ofta är nödvändigt att rengöra hårda golv, såsom kakel, marmor, sten, trä eller vinyl. Denna typ av ångbåt brukar inte förlitar sig på farliga kemikalier för att rengöra golvytan utan på uppvärmt vatten eller ånga. De flesta golv ångfartyg värmer vattnet till 212 ° Fahrenheit (100 ° C) eller varmare, dödar de flesta hushålls bakterier och virus med värmen. Om en ångbåt inte garanterar att dess vattentemperaturer kommer att stiga till den nivån, är det oftast bättre att överväga att köpa en annan enhet.

Om en golvugnen kommer att användas för att rengöra heltäckningsmattor, detergenter även kommer typiskt att vara nödvändig. Om renare kommer att användas i ett område som tar emot tung gångtrafik, en knapp som gör att maskinen för att ge en extra skjuts av ånga och tvättmedel för spot rengöring kan vara bäst. Andra faktorer som kan anses innefatta om det finns extra verktyg för rengöring av mattor i trappor och om tanken är tillräckligt stor för att hålla vattnet nödvändigt att rengöra en stor heltäckningsmatta utan att kräva en påfyllning.

Vissa designfunktioner hos golv ångaren även bör sannolikt vägas innan de köper en enhet. Till exempel kan en justerbar handtag vara ett trevligt alternativ, särskilt för användare som är längre eller kortare än genomsnittet. Dessutom, om handtaget har en S-form, kan det vara mer ergonomiskt korrekt jämfört med en rakt handtag. Andra designfunktioner som kan anses innefatta enhetens vikt och huruvida fill-tanken kan lätt tas bort. Om enheten innehåller ett filter, kommer det att bidra till att förhindra uppbyggnaden av mineraler och öka livslängden på ångbåten, även om det också ska vara lätt att ta av och rengöra.

Effektivitet är ofta viktigt när man väljer en golv ångbåt. Till exempel har många enheter har en snabb uppstartstid, upphettning av vatten på mindre än 30 sekunder, medan andra enheter tar mycket längre tid att värma upp vattnet. Dessutom är vissa enheter lätt passa under möbler. Detta minskar behovet av att möblera om varje gång golven rengörs. Om flera borstar eller strålar finns på golvet ångaren, så kommer det oftast rengöra golven bättre än en enhet som har färre borstar eller strålar.