Dölja dina Fräknar

October 9

Fräknar är oftast ganska söt om du är en liten unge. När du är fem, spenderar du alla dina sommardagar ute i solen, att få solbränna och få fräknig. Som du växer upp, tenderar du att förlora en del av det mer stökiga natur, och medan du kanske vill få sola sig i solen, få fler fräknar är vanligtvis inte vad du vill. Oavsett om du har en aning av fräknar över näsan eller fräknar smattered över hela ansiktet, om du inte gillar dem, det finns sätt att hantera dina fräknar.

Du måste först ta inventering av din freckle situation. Har du bara några fräknar? Har du massor av fräknar? Aktuell status för din freckle situation är viktigt för hur du går om att dölja dina oönskade fräknar. När din freckle situationen analyseras, måste du vara realistiska om dina förväntningar. Om du har massor av fräknar, inse att du inte kommer att kunna helt dölja dem, du kan inte helt ändra din hud. Om du bara har ett fåtal fräknar, helt gömma dem är mycket mer möjligt.

Med bara några fräknar, kan makeup ansökan göra mycket för att dölja dina fräknar. Du behöver helt enkelt en bra flytande foundation och några bra pulver. Applicera flytande foundation i ansiktet, och göra det lite tyngre där dina fräknar är. När det är klar kan du använda pulvret till ytterligare jämna ut makeup. Du kanske kan se dina fräknar, men risken är, andra kommer inte såvida de letar efter dem. Och dessutom, om du bara har några fräknar, de flesta människor kommer inte ens ha tagit riktig varsel ändå.

Om du har en särskilt fräkniga ansikte, måste du ta en annan väg. Vad du vill skjuta för är att tona ner utseendet på dina fräknar. Du kommer inte att kunna att helt dölja dem, så försök inte. Om du försöker att använda makeup för att helt täcka upp dina fräknar Du kommer bara sluta med massor av tårta-y smink i ansiktet, och medan folk kommer att märka makeup mer än de fräknar, du hellre de märkt fräknar -De sötare än långt makeup.

Använd foundation och puder för att mjuka upp utseendet på dina fräknar. Om massor av fräknar är en del av din hud hy, det bästa sättet att hantera det är att omfamna det! Verkligheten i livet är att inte varje kvinna har eller ens bör ha porslin hud. Fräknar är inte ful, utan snarare att de kan lägga spunk och söt unikhet till din look. Det är okej att vilja minska den visuella effekten av dina fräknar, men inte skämmas om dem.