Hur fungerar Akupunktur för fertilitet Work?

October 7

Akupunktur är en behandling för infertilitet. Det ingår att hantera kroppen på ett holistiskt sätt snarare än att isolera ett organ. Akupunktur för fertilitet skapar en relation mellan orgeln och dess energikanaler, eller meridianer, och riktar orsaken till oförmågan att tänka. Dessutom akupunktur behandlingar hjälper till att reglera hormoner, ökar blodflödet, lindra smärta och stärka bodyâ € s immunförsvar.

Akupunktur för fertilitet fungerar genom användning av speciella akupunkturnålar. Tunna, sterila nålar förs in i kroppen på akupunkturpunkter. Denna praxis öppnar meridianer, vilket gör att kroppen att reagera naturligt för oblockerade kroppsliga, mentala och emotionella processer. Kinesisk akupunktur fungerar genom att rikta de störningskällor av flödet av qi, den bodyâ € s energi som upprätthåller den allmänna hälsan. Eliminera dessa störningar ger bättre hälsa och fertilitet.

Akupunktur för fertilitet hjälper mognaden av äggen och nålar sätts in i utsedda vägar att återställa bodyâ € s naturliga balans och stöd i befruktningen. Akupunktur kan hjälpa till att reglera ett womanâ € s cykel och hjälpa till ägglossning. Det är också linjer livmodern efter en större sannolikhet för implantation. Hos män kan akupunktur stimulerar spermieproduktionen.

En akupunktur klinik bör besökas för att bestämma den bästa typen av infertilitet akupunktur och akupunktur utövare bör konsult. Den akupunktör kan rekommendera en kombinationsbehandling av akupunktur för fertilitet och örtmedicin. Fördelarna med denna kombination inkluderar starkare äggstockar och förbättrade follikulära funktioner.

Traditionell akupunktur fungerar även för provrörsbefruktning, insemination och en donator-ägg överföring. Den bästa tiden att använda akupunktur för fertilitet är tre till fyra månader innan dessa förfaranden sker. Akupunktur behandlingar föreslås både före och efter embryotransfer. De kan också bidra till att förhindra missfall, vilket oftast inträffar inom de första tolv veckorna av graviditeten, så akupunktur används under denna tid rekommenderas.

Nålar ska inte sättas in i magen eller bäckenregionen efter insemination eller överföring. Efter att patienten har blivit gravid, för att ytterligare fläckar undvika inkluderar gallblåsan, magen, mjälte, tjocktarm och urinblåsa. Akupunktur för fertilitet är en säker procedur, men risken för missfall blir större när sådana fläckar punkterade efter graviditet inträffar.

De flesta stater beviljar licenser till akupunktörer, som blir erkända fertilitetsläkare. Den sökande måste delta i ett etablerat akupunktur skola och genomgå tilläggsutbildning, såsom en gemenskap, praktik eller hemvist. Han eller hon måste då lämna in en ansökan och betala en avgift för att bli en licensierad akupunktör.

  • Vissa kvinnor söker sig fertilitet akupunktur.
  • Kvinnor som har svårt att bli gravid kan överväga akupunktur.
  • En vuxen kvinnas reproduktiva systemet.