Hur väljer jag det bästa Personal Time Management Software?

April 9

Du kan välja den bästa personliga time management mjukvara baserad på dina individuella produktivitets mål, din tidigare erfarenhet av att använda denna typ av organisation programvara och de särskilda uppgifter som du behöver för att utföra regelbundet. Olika typer av personlig tid programvara är inriktade studenter, yrkesverksamma, eller hemmafruar. Dessa typer av time management verktyg kan oftast att du kan skapa att göra-listor, prioritera olika uppgifter, och ange ditt dagliga schema i en kalender. Vissa time management program är enkla att lära sig, medan andra kan vara komplicerat, så du vill vara säker på att du väljer ett som inte kräver alltför mycket tid åt att lära sig det.

Om du är inskriven på universitetet, med hjälp av en personlig time management programvara kan vara ett utmärkt sätt att hålla reda på dina uppdrag, projekt och tentamen datum. Den bästa tid programvara utformad för studenter innehåller verktyg för att lista dina klass datum, tider och tillhörande anteckningar om kursmaterialet. Det kommer också att du kan blockera ut tid för att studera och sätta upp mål för dagliga recensioner av tentamen material. Denna typ av time management-funktionen kan hjälpa dig märk minska antalet sista minuten cram sessioner kvällen innan ett viktigt test.

Den bästa personliga time management programvara för näringslivet är tillräckligt flexibel för att möta behoven hos yrkesverksamma inom olika branscher. Denna typ av programvara bör helst ha verktyg för dig att utveckla strategier time management för både dagliga uppgifter och för specialiserade projekt. Eftersom arbetsprojekt sker normalt i team, kan denna time management program vara särskilt användbart när den är integrerad med ett e-postprogram och en webbaserad skapa dokument plattform. Detta alternativ gör teammedlemmarna att skicka varandra frekventa uppdateringar på uppgiften framsteg och att posta utkast behövs material såsom presentationsbilder. Time management verktyg som används på arbetsplatsen kan öka ansvarigheten och se till tidsfristerna hålls.

Hög kvalitet personlig tid programvara hjälper dig att få bättre resultat i en kort tid med få distraktioner. Förutom skolan och jobbscheman, kan ett av dessa program också hjälpa till med att hålla reda på kalendrar och aktiviteter hemma. Den bästa tiden programvara är också oftast portabel och inte begränsas till en stationär dator. En time management program installerat på din bärbara dator, surfplatta eller mobiltelefon är ofta praktiskt när du går om dina dagliga uppgifter.

  • Personlig gången programhantering installeras på en tablett dator kan vara mer praktiskt att använda.
  • Tid programvara kan hjälpa dig att undvika sista minuten cram sessioner kvällen innan ett test.
  • Tid programvara.