Vad är en Human Growth Hormone Releaser?

April 5

En mänskligt tillväxthormon releaser är ett tillägg som gör att kroppen att släppa ökade nivåer av mänskligt tillväxthormon. Humant tillväxthormon releasers marknadsförs som en anti-aging produkt och ett muskelbyggande tillskott. Dessa tillägg hävdar att orsaka hypofysen att frigöra mer tillväxthormon, vilket kan leda till ökad muskelmassa, energi, förbättrad hud, bättre syn, och en rad andra fördelar. Humant tillväxthormon releasers är oftast i piller eller spray och kan köpas utan recept på tillägg butiker. Trots dessa förmodade fördelarna, det finns lite vetenskapliga bevis till stöd för effektiviteten av mänskliga tillväxthormon releasers.

De vanligaste skälet till att folk tar en mänskligt tillväxthormon releaser är att de vill vända åldrandet. Humant tillväxthormon har länge ansetts vara ett mirakel tillägg som kan leda till att användarens hud, hår och kropp att se yngre ut. Det finns inga vetenskapliga belägg för att humant tillväxthormon faktiskt gör dessa saker, dock. Humant tillväxthormon har visat sig vara effektiva i att hjälpa korta barn når normala höjder, men det har aldrig bevisats att vända åldrandet.

En annan anledning människor tar ett mänskligt tillväxthormon releaser är att få muskelmassa, och humant tillväxthormon används ofta av kroppsbyggare som en effektiv muskelbyggande tillskott. Bodybuilders dock använda mänskliga tillväxthormon injektioner istället för ett humant tillväxthormon releaser att höja sina mänskliga tillväxthormon nivåer. Humant tillväxthormon releasers består oftast av olika örter och andra ingredienser som inte har påvisats att effektivt höja mänskliga tillväxthormon nivåer. Uttalanden om tillägg etiketter inte utvärderats av US Food and Drug Administration (FDA) och i många fall inte kan vara sant.

För dem som vill vända åldrandet, det finns mycket bättre alternativ än mänskliga tillväxthormon releasers. Motion och en hälsosam kost är mycket mer effektiva på att vända åldrande än ett mänskligt tillväxthormon releaser. Att sluta dåliga vanor, såsom rökning, är också ett effektivt sätt att se yngre ut.

För dem som vill höja sina tillväxthormoner, injektioner är ett mycket bättre alternativ. I USA, är injicerbara tillväxthormon endast tillgänglig med ett giltigt recept. Dessa injektioner är mycket kostsamma, men de är det enda säkra sättet att höja tillväxthormonnivåerna. Injicerbara humant tillväxthormon har många negativa bieffekter, och fördelarna uppväger inte de biverkningar för de flesta människor. Ytterst har mänskligt tillväxthormon releasers inte visat sig vara mycket effektiva, och de flesta människor skulle vara bättre att använda andra kosttillskott för att uppnå sina mål.

  • Humant tillväxthormon sägs främja ungdomlig hy.
  • Distributörer av HGH säger de tillägg uppmana kroppens hypofysen att generera mänskligt tillväxthormon naturligt.
  • Individer som vill höja sina tillväxthormoner kan få injektioner.