Fem ställen att hitta varor att sälja på eBay

February 10

För att göra en levande på ditt eBay-företag, måste du hålla din butik lager och har gott om auktioner som går. Att hitta varor att sälja på eBay, om du har en butik eller bara köra auktioner är inte svårt om du vet var du ska leta:

 • Dollar butiker: Dollar butiker finns i alla former och storlekar. De kan fyllas med skräp eller skatt, och det tar en van öga för att skilja agnarna från vetet. Många ett objekt kan hittas här som gör för stora praxis för början säljare, och dessa poster ofta gå för tio gånger vad de betalda. Försök att gå in med en tonåring, och se om han eller hon reagerar på någon av de objekt till salu. Ibland bara en av fem besök funkar, men du vet när du ser objektet.

  Det är inte ovanligt att dollarn butikslager för att sälja direkt till en återförsäljare (det är du!). Om du bor i Kalifornien, Nevada, Arizona, eller Texas, kan du gå med i deras Club99 och köpa sina varor i bulk. Den kommer att levereras utan kostnad till en av sina utställningslokaler.
 • Big Lots: En annan super försäljningskedja är Big Lots företaget, som omfattar Pic N Save, Mac Frugal s, Big Lots, och Odd Lots butiker. De kan ha objekt kostar mer än en dollar, men de är specialiserade på likvidationsklausul merchandise. Alla deras varor säljer för väl under vad de flesta lågpris ladda och vid djupa rabatter till återförsäljare. Detta är ett bra ställe att hitta leksaker och hushållsartiklar. Troll sina gångar minst en gång i månaden för att hitta objekt som du kan sälja på eBay.

  När du får din statens säljarens tillstånd, kan du dra nytta av den stora partier Partihandel hemsida. Om du tror att Big Lots regelbundna priserna är låga, bör du se sina grossistpriser! Minsta order från webbplatsen är $ 500, vilket kommer att få dig en hel del varor. Innan beställning, se till att kolla och se om posten är att sälja på eBay. Om många eBay säljare försöker sälja samma objekt nu, varför inte göra en beställning och sälja när de andra säljarna har uttömt sina lager? När färre säljare säljer, går priset oftast upp. Utbud och efterfrågan är namnet på spelet.
 • Tisdag Morgon: tisdag morgon har mer än 500 butiker spridda över hela USA. De säljer högsta kvalitet designer och märkes likvidationsklausul varor till djupt djupt rabatter 50 procent till 80 procent under detaljhandeln. Det viktigaste här är att butiken säljer igenkännliga varumärken, vilken typ av objekt som eBay shoppare leta efter.

  Hitta din närmaste butik på tisdag morgon hemsida. Om du registrerar dig för sina eTreasures nyhetsbrev får du förhandsinformation om när riktigt bra grejer anländer till butiken. (Ibland har de bara ett dussin av ett visst objekt per butik, så du måste vara där när dörrarna öppna.)
 • Sams Club: Förutom att handla efter fynd på Sams Club i ditt närområde, kan du nu besöka sina grossist auktioner. Vad ett fantastiskt ställe att hitta varor att sälja på eBay. De Closeouts på auktionssajten kan sälja till en bråkdel av konsumentpriset.
 • Costco: Försök wheeling en vagn runt Costco. Du vet aldrig vad du kan hitta: $ 200 Fendi baugette Handväskor staplade som lunchmeat är bara ett exempel.