Vad betyder "LOL" Mean?

January 5

"LOL" står för "skrattar högt." Det var ursprungligen användes i online-kommunikation som både en akronym och Internet slangord. Tidig snabbmeddelande och chatrums interaktioner utvecklas ytterligare "LOL" i flera andra varianter, inbegripet rullande på golvet skrattande (ROFL). Som ett slangord det har kommit att betyda skratt eller en indikation på att någon tycker något är roligt.

Förkortningen "LOL" används i både Internet och ansikte mot ansikte kommunikation. Det är också ofta i textmeddelanden och är en informell, stenografi sätt att uttrycka skratt. Vissa människor använder den för att indikera att de ler som svar på vad någon annan sagt.

"LOL" betyder inte nödvändigtvis att personen faktiskt skrattar högt. Förkortningen har utvecklats till att betyda en avslappnad svar på någonting sagt eller skrivit på nätet som uppmanar enkla nöjen. När de deltar i internetkommunikation, till viss användning stenografi ut som om de är engagerade i en konversation. Det sparar dem från att behöva formulera en längre, mer genomtänkt svar. "LOL" kan också indikera en sarkastisk eller nedsättande reaktion.

Skrattar högt eller "LOL" kan också innebära att någon tycker något är hysterisk eller extremt roligt. Det betyder att de hittar något så roligt att det får dem att brista ut i skratt. Skrattet är typiskt högt nog för andra att höra och kan resultera i att personen känsla magkramper eller riva upp som ett resultat av skratt styrka.

Som ett uttryck, "LOL" används i mer än bara snabbmeddelande och chattrum kommunikation. Den används ofta i e-post, online-foruminlägg, och sociala medier kommunikation. Inlägg på populära sociala nätverkssajter visa upp ofta användning av Internet slang, inklusive "LOL".

Textmeddelanden använder också förkortningen. Eftersom mängden tecken som vanligtvis är tillåtna i ett textmeddelande är begränsade, kan med hjälp av stenografi vara ett effektivt sätt att kommunicera viktigaste begreppen eller poäng. Det kan också göra processen att komponera, svara och skicka meddelanden effektivare.

Det finns ytterligare former av skrattar högt. Rullande på golvet skrattande (ROFL), som faktiskt skrattar högt (ALOL), skrattar mitt ansikte off (LMFO) och skrattar mitt huvud (LMHO) är varianter av den ursprungliga Internet akronym. Medan de alla betyder i princip samma sak, en del använder varje variant för att ange graden av skratt. ROFL översätter ofta som oerhört roligt, medan LMFO och LMHO är referenser till hur riktigt hårt skratt orsakar tryck i ansiktet och huvudet.

  • "LOL" används ofta på sociala nätverkssajter.
  • "LOL" står för "skrattar högt."
  • "LOL" används ofta i textmeddelanden.
  • Emoticons kan läggas till akronymer som "LOL" att lägga tonvikten.
  • Någon kanske lägga "LOL" när de läser något roligt på nätet.