Vad är Standardvillkor Skyddstillsyn?

September 8

Villkor för skyddstillsyn skiljer typiskt från jurisdiktioner. Det finns dock vissa standardvillkor för skyddstillsyn att olika jurisdiktioner ofta delar. Till exempel är en person som är på prövotid normalt krävs för att följa alla lagar och undvika att begå brott under hela prövotiden. Dessutom är en person normalt skyldig att rapportera till en övervakare när heâ € s skyddstillsyn, men sättet för rapporteringen kan variera. Vanligtvis är en person på skyddstillsyn inte tillåtet att lämna jurisdiktion utan hans skyddstillsyn officerâ € s tillåtelse, och han är normalt förbjudet att inneha ett skjutvapen under prövotiden.

På de flesta ställen, standardvillkor för skyddstillsyn kräva att en person på skyddstillsyn för att hålla kontakt med sin tilldelade övervakare. När skyddstillsyn har beviljats ​​i fallet med ett allvarligt brott, den provan, vilket är en person på skyddstillsyn, vanligtvis krävs för att möta med en övervakare regelbundet och personligen. Ofta är dock en person som har beviljats ​​skyddstillsyn efter en mindre brott kommer att tillåtas att upprätthålla kommunikation med en övervakare via telefon eller mail. Alternativt kan han vara skyldig att träffa sin övervakare personligen men mindre ofta.

Villkor för skyddstillsyn kräver normalt en provanställd för att hålla sig borta från trubbel med lagen också. Inte bara är en provanställd ska undvika eventuella övertygelser, men han är också nödvändig för att undvika arrestering. Dessutom är han oftast förbjudet att inneha eller bära någon typ av skjutvapen. Denna begränsning gäller även utan hänsyn till huruvida den provan har tillstånd att bära vapen.

Ofta villkoren för skyddstillsyn en provanställd ansikten även täcka där han kan gå och som han kan umgås. Till exempel kan han vara begränsade till endast resa inom hans jurisdiktion och kräver godkännande av en övervakare för att lämna området. Han kan också krävas för att undvika kontakt med någon som har ett kriminellt förflutet, liksom människor som aktivt ägnar sig åt eller planerar kriminella handlingar.

Under prövotiden, är en person normalt förväntas visa att han kan vara laglydiga och produktiv. Av denna anledning, kan han vara skyldig att hålla ett jobb. Han kan också ha att delta i föreningsliv serviceverksamhet eller ta Anger Management klasser. Standardvillkor för skyddstillsyn kräver ofta en provanställd till under drogtest också, särskilt om hans brott var drogrelaterad eller begås under påverkan av droger.

  • Att få in i ett slagsmål är typiskt mot det gäller skyddstillsyn, oavsett den ursprungliga brottet.
  • Människor som är på prövotid är tänkta att undvika att göra något som kan leda till ett gripande.
  • Samhällstjänst är en vanlig del av skyddstillsyn.
  • Underlåtenhet att infinna sig i rätten är ett vanligt brott mot skyddstillsyn villkor.
  • Rådgivning sessioner är vanligtvis en del av en skyddstillsyn straff för mindre brott.