Vad är Spanx?

March 18

Spanx är namnet på företaget som tillverkar strumpor-inspirerade kroppskonture plagg designade för att ge en jämn och tonas utseende till en kvinnas figur. Mestadels bäras under kläderna, Spanx finns i en mängd olika stilar som syftar till att ta itu med en mängd kroppsområden vanligt problem och frågor. Spanx kroppen shapers är sömlösa för komfort.

Bras, trosor, strumpbyxor, linnen, och mer är tillgängliga från Spanx. Dessa kroppen shapers är utformade för att vara osynlig under kläderna, ger "smidig support" och "mål forma." Synliga troskanter elimineras genom Spanx produkter. Vissa påståenden om att kunderna är redo att passa in i en mindre storlek när du bär en har rapporterats.

Spanx är tunna så att de inte lägger bulk. De är stretchiga med en känsla som liknar strumpbyxor, och finns i nakna och svarta färgalternativ. Med namn som, "Power Panties", "Super Spanx," och "Slim Cognito," de marknadsförs med en lättsam inställning. Företaget slogan "Oroa dig inte, vi har din rumpa täckt," är ytterligare ett bevis på detta.

Hjärnan barn Sara Blakely, Spanx härstammar från hennes önskan att se bättre i ett par vita byxor som visar troskanter. I ett försök att eliminera de troskanter, Blakely skära bottnarna utanför ett par strumpbyxor. Hon fick önskad effekt under sina vita byxor, men benen på slangen hon hade klippt hållit rulla upp. Från denna erfarenhet, var hennes idé och engagemang för det föds.

Börjar med $ 5000 $ (USD) och arbeta ut ur hennes lägenhet, gjorde hennes idé inte omedelbart fånga på. Verksamma på en liten budget, Blakely gjorde patent forskning och skriva själv. Försöker hitta en tillverkare visade sig vara svårt, eftersom många avfärdade hennes idé som galen. Bruket ägare som till slut gick med på att arbeta med henne gjorde det efter hans två döttrar sa till honom att de inte tror att tanken var galen alls.

Prototypen var två år i utveckling, eftersom Blakely var noggranna om komfort och passform. Att vilja att sticka ut på hyllorna, var en klarröd paket valt. Neiman Marcus var den första varuhus att erbjuda Spanx, men de är nu säljs i många high end återförsäljare.

Spanx har sedan dess vuxit till en flera miljoner dollar företag som erbjuder över 100 olika stilar. I tillägg till det ursprungliga kroppen forma plagg, är strumpor, behåar och trosor erbjuds nu. Vissa ytterkläder finns även inklusive begränsade sortiment av byxor och toppar.

  • Spanx är populär för sina formslitdelar såsom mage-kontroll kalsonger.
  • Spanx har expanderat till strumpor, behåar och andra underkläder eftersom det är grundande.
  • Bära Spanx form slitage under en tight klänning kommer att eliminera eventuella fula utbuktningar och jämna siffran.