Rengöring Klart glasdörrar dusch

March 1

Våra duschdörrar är en integrerad del av våra badrum, och många gånger har vi verkligen inte tänka på dem tills de inte kan ignoreras längre. Lyckligtvis på tydliga glasdörrar dusch, det är inte så mycket av ett problem som det kan vara för andra typer av duschdörrar. Anledningen till detta är att, som Windows, när klar glasdörrar dusch blir smutsiga de är inte helt klart något mer. Här är hur du kan hålla dina glasdörrar dusch ser kristallklart.

  • Fönsterputs. Med hjälp av en vanlig fönsterputs, liksom Windex eller något liknande, fungerar utmärkt för allmän rengöring. Använd bara fönsterputsare på dina glasdörrar dusch på samma sätt som du gör på ett fönster. Torka det hela med hjälp av tidningen för att uppnå en strimma fritt utseende.
  • Allrengöringsmedel. För de fall där det finns en något mer färgade eller smutsig utseende till dörrarna, kanske du vill använda en allrengöringsmedel som Formel 409. Börja spraya renare på toppen av dörren och låta en lite tid för gravitationen för att träda i kraft och renare att börja springa ner. Med hjälp av en grön risig, börja längst upp på dörren och arbeta dig ner för att ta bort de bebyggda kalcium och hårt vatten fläckar. När du har rengjort dörren, skölj bort eventuella rester och rengör som du skulle något fönster.
  • Gnugga alkohol. En 50/50 lösning av (isopropyl) alkohol och vatten blandas i en sprayflaska är en av de bästa, och billigaste, hem städare tillgängliga. Alkoholen kommer att ta bort de flesta fläckar och lämna din glasdörrar kristallklart så länge du använder tidningen för att torka bort vätskan för en verkligt ränder look.
  • Ugnsrengöringsmedel. Ugn renare behöver inte bara användas på ugnen. Om du inte har rengjorts dina glasdörrar dusch i en riktigt lång tid (säg, ungefär sex månader eller så) eller du flyttar till ett nytt hem eller lägenhet och dusch behöver rengöras, använda lite ugnsrengöring. Spraya några på toppen av dörren, med hjälp tillräckligt för att skapa ett skum, låt det sitta i ungefär trettio minuter. Efter att tiden har gått, gå tillbaka och torka det hela med hjälp av pappershanddukar eller tidningar och vatten.
  • Vinäger. Som alltid, kan en oldie men goodie hem åtgärda hjälpa till. Blanda en 50/50 lösning av vit vinäger och vatten i en sprayflaska och sedan använda på samma sätt som du skulle någon fönsterputs. Torka det hela med hjälp av antingen tidning eller en pappershandduk för att säkerställa att det inte finns några ränder.