Vad ska jag göra på min resa till Oahu?

May 25

Ibland känd som en av de verkliga juvelerna i Hawaiiöarna, ön Oahu har mycket att erbjuda. Oavsett om din resa till Oahu är en familjesemester, affärsresa, eller bara en förändring för att komma undan själv för ett miljöombyte, det finns gott om aktiviteter att njuta. Här är några exempel på saker som borde vara en del av en resa till Oahu.

För familjens semester, ett besök på Honolulu Zoo och Waikiki Aquarium är ett måste. Medan ibland förbises av många turister, innehar denna sevärdhet skillnaden av att vara den tredje äldsta amerikanska akvarium som är öppen för allmänheten. Anläggningen också är inrymt på mark som var formellt kontroll över Hawaiian kungligheter, och skänktes på medborgarna i de öarna för deras användning. Med program och utställningar som berättar historien om Stilla havet och de rika variationer på vattenlivet i området, kommer både barn och vuxna tycker att det är lätt att spendera timmar vid denna attraktion.

Inget besök i Oahu är komplett utan touring polynesiska Cultural Center. Anses av många vara den mest populära av alla sevärdheter, den Center sport fyrtiotvå hektar av vackert kulturlandskap som ger besökaren möjlighet att lära sig om historia Hawaii. Tillsammans med att få veta om den roll som den kungliga familjen i historien av öarna, turisterna också bjuds på traditionella livsmedel, chansen att delta luaus, och till och med för att lära och se ön underhållning som hula dans.

Pearl Harbor och Arizona Memorial fortsätter att dra folk från hela världen. Tillägnad minnet av över tusen amerikanska militära personal som miste livet på platsen, Memorial väcker starka reaktioner från och med besökare som inte var vid liv vid tidpunkten för bombningarna. Nära två miljoner människor besöker webbplatsen varje år.

Om vandring är din sak, en resa till Makapuu Point är ett måste under din vistelse på Oahu. Vandring till punkten tar vanligtvis en timme varje sätt, och innehåller några av de vackraste landskap som man kan föreställa sig. Många besökare väljer att göra vandringen nära soluppgång eller solnedgång, eftersom Point erbjuder en vy som är särskilt hisnande vid dessa tider på dygnet.

Tillsammans med platser att se, Oahu erbjuder också massor av shopping, nattliv och roligt i solen för att spetsa ditt besök. Se till att kontakta Turist för information och förslag för andra stora aktiviteter att njuta av under din vistelse på Oahu.

  • Oahu är känd för sina vackra solnedgångar.
  • Japanattacke amerikanska militära anläggningar på Hawaiis Oahu ön på 7 December 1941.
  • USS Arizona memorial på Hawaii.
  • Hula dans är populär i Hawaii.