Hur att matcha din marknadsföring e-post till ditt varumärke

June 22

Branding din marknadsföring e-post hjälper din publik att omedelbart känna igen och skilja din e-post från okända e-post de får. Hålla din e-post branding konsekvent över tiden kan dina mottagare att bli bekant med dig och din e-post de får flera mejl från dig.

Alla dina affärskommunikation bör innehålla konsekventa varumärkeselement, och din e-post är inget undantag. Matcha varje e-post till ditt varumärke ger din publik självförtroende och gör ditt företag mer minnesvärda varje gång publiken klick för att komma åt din webbplats eller går in i din butik och ser samma varumärkeselementen.

Designa din e-post för att matcha ditt varumärke genom

 • Inklusive din logotyp. Placera din logotyp i övre vänstra eller övre mitten av din e-post, där läsarna är mest sannolikt att se den.

  Med hjälp av en företagslogotyp tillsammans med identifierbara designelement varumärken din e-post och förstärker din companyâ € s image.
 • Ekande din logotyp färger. Om din logotyp har flera färger, dra färgerna från din logotyp och använda dem för de gränser, bakgrunder och typsnitt i din e-post. Om din logotyp använder bara en färg, kan du använda en grafisk designprogram för att skapa en palett av färger som fungerar bra med färgen på din logotyp.
 • Använda färger från din webbplats. När läsarna klickar från din e-post till din webbplats, kan de tvekar om din webbplats ser annorlunda ut än din e-post. Designa din e-post med hjälp av färgerna på din webbplats för att ge besökarna en känsla av förtrogenhet. Till exempel, om din webbplats använder en grå bakgrund med svart text, använd samma färger för de delar i din e-post.
 • Matcha webbplats erbjuder. Om din e-post innehåller ett erbjudande med en särskild konstruktion, använder samma designelement på din webbplats, särskilt om du € re styra människor till din webbplats för att slutföra ett köp eller att läsa mer information om erbjudandet i din e-post.
 • Att vara konsekvent i samtliga medier. Om du € re skickar meddelanden till sociala medier, skicka direktreklam, eller utskrift annonser för att följa upp och förstärka dina e-postmeddelanden, se till att dessa meddelanden matchar branding i din e-post.
 • Välja teckensnitt som matchar ditt varumärke i din e-post. Konsekventa teckensnitt lägga till det övergripande utseendet och känslan i dina e-postmeddelanden samt lagt känslor bakom texten. Håll dina typsnitt konsekvent i all kommunikation och använda samma typsnitt för liknande visuella ankare. Till exempel, om din e-post innehåller tre artiklar med tre rubriker i en kolumn, använda samma typsnitt för varje rubrik i kolumnen.

  Stick med två eller tre olika typsnitt i varje e-postmeddelande att undvika öser visuella distraktioner på din publik.
 • Att se din e-post spegla din businessâ € personlighet. Designelement som matchar ditt varumärke kan fortfarande stava en obalans med ditt varumärke, om din e-post arenâ € t skriven med din businessâ € personlighet i åtanke. Visa din e-post till ett fåtal pålitliga vänner eller rådgivare och be dem att berätta för dig om din handstil är en bra matchning för din bild. Om du arenâ € ta bra författare, överväga att använda en copywriter för att hjälpa dig att behålla din bild med texten i dina artiklar och erbjudanden. Tala om för din copywriter om du vill att texten i din e-post för att göra ditt företag verkar

  • Allvarliga eller humoristiska
  • Professional eller informell
  • Formell eller vänligt
  • Exklusivt eller universell
  • Brådskande eller bruk
  • Envis eller artigt övertygande