Välja Tillbehör till din iPad

September 14

Tillbehör till din iPad kan göra ditt dator livet enklare. Apple erbjuder allt iPad från fall och täcker till skrivare och kablar. Du kan få iPad tillbehör från Apple eller utforska den ständigt växande värld av tredjepartstillbehör. För närvarande erbjuder Apple några tillbehör som du kanske vill kolla in när du köper din iPad:

 • iPad / Smart Cover: Till skillnad från en bärbar dator, har din iPad en exponerad skärm som kan skadas om du repar den. Investera i iPadfall eller Smart Cover (observera att Smart Cover fungerar bara med iPad 2) är en bra idé om du tänker ta din iPad ur ditt hus - eller om du har en katt eller barnbarn. IPad Smart Cover kostar ca $ 40 för polyuretan och $ 70 för läder, och andra fall varierar i pris beroende på konstruktion och material.
 • iPad Camera Connection Kit: Eftersom det inte finns någon USB-port på en iPad, kan du inte använda en USB-anslutning för att ladda upp bilder från din digitalkamera till din iPad. Om du vill lägga till denna funktion, kan du använda denna behändiga kit. Det kommer att ställa dig tillbaka ca $ 30.
 • Apple iPad Dock / Apple iPad 2 Dock: iPad är lätt och tunn, men håller det hela tiden kan få tråkiga. En docka kostar $ 30.

  Välja Tillbehör till din iPad

  IPad 2 Dock kan du stötta din iPad för handsfree-visning eller medan du laddar batteriet och synkronisera innehåll till din dator.

  iPad Keyboard Dock: IPad ger ett tangentbord på skärmen som är ypperlig i liggande läge. Men om du vill skriva långa e-postmeddelanden, eller använda iPad som en primär datorenhet, iPad Keyboard Dock eller ett trådlöst tangentbord är ett måste. Du kan också använda ett Apple Wireless Keyboard eller någon Bluetooth-tangentbord med din iPad. Dessa tangentbord kostar cirka 70 dollar.

  Du kan använda Keyboard Dock med din iPad endast i stående läge och endast med en första generationens iPad.

  Välja Tillbehör till din iPad

  Denna lätta tangentbordet är anmärkningsvärt bekväm att använda för att skriva eller synkronisering.

 • Apple Earphones med fjärrkontroll och mikrofon: Det finns två versioner av dessa: in-ear och inte så in-ear. De båda erbjuder fjärrstyrning av ljudet.
 • iPad 10W USB-nätadapter: Detta tillbehör liknar 10W USB-nätadapter som levereras med iPad. Men sport det en sex-fot långa sladden.
 • Apple VGA-adapter: Använd detta för att ansluta din iPad till en TV, bildskärm eller projektor för att titta på allt det stora multimedia. Du kan också använda Apple Composite AV-kabel eller Apple Component AV-kabel för att ansluta din iPad till motsvarande ljud- och videoingångar, respektive, på din nöjescentrum.
 • Apples digitala AV-adapter: Med denna adapter kan du använda en teknik som kallas Thunderbolt som låter dig ansluta enheter till utgång HD-media. Även om det finns knappt några enheter där ute som använder denna teknik, de kommer snart.
 • Apple Composite AV-kabel / Apple Component AV-kabel: Dessa tillbehör sälja för ungefär $ 40 varje och låter dig ansluta din iPad till en TV eller stereo.
 • Skrivare: Apple har slagit sig med Hewlett-Packard (HP) för att producera flera skrivare som fungerar med iPad infödda utskrift förmåga att hantera trådlösa utskrifter. Dessa skrivare varierar i pris från ca $ 100 till ca $ 250, och du kan bläddra bland alla modeller på webbutiken Apple Store.

Bry dig inte om att köpa en trådlös mus för att ansluta med din iPad via Bluetooth. IPad erkänner fingret som främsta inmatningsenhet, och mössen behöver inte tillämpa.

Om du vill utforska tredjepartstillbehör, det finns många. Till exempel finns det mocka, skinn, neopren, aluminium och duk fall; ett antal stativ; väskor; skärmskydd; och externa batterier för att komplettera iPad imponerande 10-timmars batteritid.

Det finns även några klädföretag som kommer upp med blindgångare som rymmer en iPad. (Steve Wozniak är med i styrelsen för SCOTTEVEST, så du vet att de har fått några iPad-håller kläderna.) IClothing och iPad Suit följer efter - ursäkta ordvitsen.

Välja Tillbehör till din iPad

Bär din iPad med stil.