Vilka är de olika typerna av digitala menytavlor?

September 6

Olika typer av digitala menytavlor inkluderar vanligen olika funktioner eller använda en mängd olika layouter för att uppnå olika uppgifter för ett företag. Många av dessa menyer helt enkelt används för att visa bilder och menyer för kunderna, ofta låta enkla förändringar som ska göras till information och bilder som visas genom att uppdatera programvaran används med menyn. Andra menyer tillåter animationer och andra former av media som ska spelas på menyn, vilket skapar en mer intressant meny som har en större inverkan på kunderna. Det finns också några digitala menytavlor som använder pekskärmar för att skapa en interaktiv mat beställning upplevelse för kunderna på en restaurang.

Digitala menytavlor finns elektronisk utrustning som kan användas för att ersätta vanliga bakgrundsbelyst menyskärmar, som ofta används för att ge kunderna på en restaurang eller café med information om livsmedel på menyn. Dessa enheter kan användas och konfigureras på ett antal olika sätt, vilket gör video annonser och text om menyalternativ och priser för att vara lätt visas tillsammans. Grundläggande digitala menytavlor är ofta utformade för att användas enbart som skärmar som visar en bild av livsmedel tillgängliga och text som ger information om dessa poster. Dessa skärmar kan vara lättare att använda och uppdatera än fysiska displayer, eftersom programvara kan ändras för att ändra de bilder eller text som används för menyn.

Mer avancerade digitala menytavlor finns också tillgängliga från ett antal olika företag. Dessa styrelser tillåter ofta företag att använda menyer som digitala medieplattformar, samt bildskärmar för information om olika livsmedel. Kan visas video- och ljudfiler och spelade igenom dessa skärmar, ofta med flera skärmar, så att reklam kan spelas samtidigt som kunderna tittar också på deras beställningsalternativ. Dessa typer av digitala menytavlor kan vara särskilt användbart för att locka kunder i högtrafikerade områden nära en restaurang, såsom matställen belägna i köpcentra eller koncession monter på en biograf.

Det finns också digitala menytavlor som kan användas för att skapa mer interaktiva beställning och menyalternativ för kunderna. Dessa styrelser använder beröringskänsliga skärmar, vilket gör ett enda format för att visa information om mat för kunderna, samtidigt som det ger de kunder att interagera med menyn på olika sätt. Detta kan vara så enkelt som att låta kunder på en restaurang se mer information om en maträtt genom att peka på bilden, eller ens skapa ett system genom vilket kunderna kan beställa sin mat genom att trycka på knapparna på digitala menytavlor som finns vid varje bord.