Vad kan jag göra i Rapid City, South Dakota?

November 29

Rapid City är känd främst för sina intressanta områden utomhus inklusive Black Hills. Black Hills är faktiskt sluttningar full av tallar, men när man ser den på avstånd, tallarna vara svart. Mount Rushmore National Monument, Cosmos Mystery Area, Reptile Gardens, Crystal Cave Park och Black Hills National Forest Recreation Area erbjuder massor av bra saker att göra i Rapid City.

Fisket är vanligtvis tillgängligt året runt på Black Hills National Forest Recreation Area och vattnet här är kända för många arter av öring, såsom regnbåge, brunt och bäcken. Dykning, simning, kanot, segling och vattenskidor är andra populära vattensporter och området har sjöar och vattendrag. Vandring, cykling och ridning är andra populära platser på Black Hills National Forest Recreation Area.

Rapid City Crystal Caves Park är känd för sin hisnande landskap och reservationer bör göras minst dagen innan du planerar att besöka. De flesta av grottorna är fyllda med vackra kristallformationer som är underbart att se på nära håll. Den rundvandring i grottorna är ganska lätt och Crystal Caves Park ger besökarna en stor chans att turnera en riktig grotta.

Reptile Gardens är världsberömt för sin stora mängd sällsynta reptilarter. Den har världens största samling av reptilarter, inklusive en Komodovaran och en rysk kobra. Rapid Citys Reptile Gardens är känd för sina fyra föreställningar: alligator, orm, fågel och tränade djuret. Reptile Gardens har en djurpark och ett naturum samt en childrenâ € s lekplats. Besökare till trädgårdarna kan se stora sköldpaddor, fåglar, prärie hundar, grodor, spindlar och ödlor.

Cosmos Mystery Area, även kallade Cosmos i Black Hills, är perfekt för dem som tycker att upptäcka det paranormala och utmaningar till verkligheten. Den gravitationstrotsande naturen i området tros vara relaterad till någon typ av virvel. Bollar rullar uppför här och du kommer inte att kunna stå rak. Kosmos Mystery Area är en sommar attraktion för alla åldrar.

Den Mount Rushmore National Monument nära Rapid City är en världsberömd historisk plats. Skulptören Gutzon Borglum s granitbergs ristningar av presidenterna Washington, Jefferson, Lincoln och Roosevelt är definitivt en "måste se!" Besökare på webbplatsen kan ta Presidentens vandringsled till basen av skulpturerna. The Lincoln Borglum Museet visar vanligtvis en film om skapandet av ristningarna.

  • Ridning är en rolig utomhusaktivitet som kan göras i Rapid City.
  • Besökare till Rapid City kan paddla kanot i Black Hills friluftsområde.
  • The Black Hills National Forest Recreation Area är idealiskt för utomhusaktiviteter.
  • Thomas Jefferson på Mount Rushmore, nära Rapid City, SD.
  • Reptile Gardens i Rapid City har alligator shower.
  • Mount Rushmore National Monument innehåller utställningar och en vandringsled samt den berömda bergs skulpturen.