Hur väljer jag det bästa Mission Futon?

December 1

Innan du köper en mission futon, är det viktigt att förstå vad som gör en futon ett uppdrag stil möbel. Var noga med att forska i uppdrag stil för sina utmärkande egenskaper, såsom raka, rena linjer och attraktiv trä med en framträdande korn, och bestämma hur exakt du vill ditt uppdrag futon för att återspegla den här stilen. Ibland en futon kan modifieras för att dra fördel av uppdraget stil samtidigt som subtila förändringar för att förbättra komfort eller estetiska av möblerna. Det bästa futon kommer att göra mer än att bara se bra: det kommer också att fungera väl och vara robust nog för regelbunden användning.

Den verkliga attraktionen av ett uppdrag futon över andra stilar av futon är den enkla, eleganta utseende av missions möbler. Ramen för futon kommer ofta har vertikala ribbor på varje sida av pjäsen, och på baksidan och botten av futon kan också inkludera dessa serier av parallella spjälor eller barer. Var noga med att välja ett uppdrag futon som är tillverkad av högkvalitativa material, såsom lövträd. Kom ihåg dock att en del skog kommer att vara dyrare än andra, så välj en futon som är inom din prisklass. Detta kan innebära att välja en robust men mindre attraktivt trä som är målat i stället färgas.

Den mest attraktiva inslag för de flesta människor som överväger att köpa någon typ av futon är dess förmåga att vika från en soffa till en säng. När du väljer ditt uppdrag futon, se till att testa funktionaliteten i futon ramen. Den futon ska vara lätt att manipulera från en form till en annan, och ramen bör vara robust i båda lägena. Madrassen av futon bör vara tillräckligt tjock för att vara bekväm att sitta samt för att sova, men tunt nog för att vikas snabbt och enkelt till antingen position. Madrassen bör också innehålla en avtagbar möbelöverdrag som kan tvättas i tvättmaskin.

Var noga med att noga överväga storleken på ditt uppdrag futon. Mät upp rummet där futon kommer att placeras, och kom ihåg att futon blir mycket större när de viks ut i sängen läge, vilket innebär mer utrymme kommer att krävas i rummet. Futons finns i en mängd olika storlekar, så du kommer att behöva överväga inte bara hur mycket utrymme du har tillgängligt för enheten, men också hur futon är sannolikt kommer att användas regelbundet. Om du förväntar gäster att sova på den regelbundet, kanske du vill överväga en större futon, men om det är i första hand för sittande, kan en mindre futon räcka.