Dating Efter 50: 4 tips för Lively Datum Konversation

March 2

Dating igen efter 50 är full av upp-och nedgångar när du närmar dig nya människor, skapa första datum, möjligen titta på nätet efter datum matcher, och även be dina vänner och familj för att hjälpa dig att ställa dig upp på en dag.

Förr eller senare kommer du vill byta mer intim information med din dejt eftersom du både behöver veta varandras reaktioner på frågor och val av livsstil som är viktiga för dig. Men missta sig på sidan för att vänta i stället hoppa in med djupt personliga och känslomässiga frågor. Likaså undvika att ställa omfattande frågor som ser ut som du genomför en anställningsintervju.

Det är något med att vara lite mystisk som verkar intriger människor mer. Det är som att retas på nyheterna eller de rubriker som greppa dig. Några tips:

  • Inte överbelasta din dejt. Du vill ha mycket att säga, men du också vill vara säker på att du inte är så ivrig att bli minnesvärd att du överväldiga din dejt med din livshistoria.
  • Låt intressanta berättelser utvecklas från de ämnen till hands. Ett sätt att undvika att få in alltför djupt är att låta intressanta ämnen utvecklas av vem du är, vem din dag är, och intressen som överlappar varandra. Till exempel, säga att du är både korsord pussel fans.

    Du kan göra New York Times pussel tillsammans och ta reda på vad var och en av er vet genom spelet. Eller en nyhet som refererar till något du har arbetat med eller studerat kan utlösa en intressant konversation.
  • Om det börjar kännas som att du berätta din hela livshistoria, screech att stanna och lämna över samtalet. Försök att undvika recitationer av ditt liv story och istället upptäcka varandra genom berättelser, tillhörighet, och djupgående samtal om saker du bryr dig om.
  • . Om du berättar sorgliga historier, tillbaka bort och tänka på underhållande, roliga, eller spännande som Skrattar tillsammans är en av de bästa saker du kan göra på en dag; det bygger intimitet och njutning.

Försök att inte vara för allvar. Kom ihåg att ha roligt. Variera allvarliga samtal med ämnen och aktiviteter som får dig att skratta och lätta upp.