Vad finns det att göra i San Diego med barn?

March 5

Bara två timmar söder om Los Angeles och över gränsen från Mexiko, är San Diego den sjunde största staden i USA. Med vackert väder, miles av stränder, och en lågmäld stämning, kan det vara underbart att besöka San Diego med barn. Det finns massor av aktiviteter som kommer att hålla både dig och dem underhöll genom hela ditt besök.

En av de bästa platserna att besöka med barn är den berömda San Diego Zoo. Djurparken är hem för mer än 800 arter av exotiska djur, inklusive pandor, flamingos och många andra. Både vuxna och barn kommer att ha en stor tid besöker djurparken, och kan lätt spendera en hel dag där.

En annan stor turistattraktion som är lämplig för barn är Legoland Park, som är en halvtimme utanför staden. Med mer än 50 olika åkattraktioner och attraktioner, kommer barnen ha en viskning ridning på bergochdalbanor och spela spel. Du kommer också njuta av att se en modell av Las Vegas Strip, gjord helt i Legos.

Ett annat bra ställe att besöka är Sea World San Diego, där du och dina barn kan se visar med utbildade delfiner, valar, sälar och mer. När du besöker Sea World San Diego med barn, kan du också kolla in en mängd olika bergochdalbanor och roliga åkattraktioner för alla åldrar.

En annan stor aktivitet för människor som besöker San Diego är helt enkelt att utnyttja områdets naturliga skönhet. Området har miles av vackra stränder, där barnen kan göra sandslott eller simma. Det finns också många vackra parker, såsom Anza Borrega Desert State Park, där besökande familjer kan gå för vandringar på några av parkens mer skonsam vägar.

Det finns också många bra restauranger som finns för människor som besöker San Diego med barn. Till efterrätt, kommer glassbarer såsom Ghirardelli Soda Fountain och Chocolate Shop tillfredsställa alla barns söt tand - och vuxna också. Resa med barn kan ofta vara svårt, men med alla de aktiviteter som staden har att erbjuda, besöker San Diego ska vara ett roligt äventyr för alla familjer.

  • Utbildade delfiner håller på Sea World San Diego.
  • San Diego har flera attraktioner som inkluderar åkattraktioner såsom berg-och dalbanor som barnen kommer att njuta av.
  • San Diego Zoo har en jättepanda utställning.
  • Vandringsleder ge roligt och motion.
  • San Diego är hem till Legoland, som har flera spännande bergochdalbanor.
  • San Diego Zoo är hem för flamingos och mer än 800 arter av andra djur.