I Dejting, Vad är en Gold Digger?

July 23

Termen guldgrävare gör många i dating världen krypa. Blotta tanken på att gå på date med en person som är en guldgrävare kan göra även de mest uppmärksamhetssökande män och kvinnor kör i den andra riktningen. För att undvika dejta en, måste du först förstå vad exakt betyder uttrycket.

En guldgrävare är någon som går en annan person för ekonomisk och materiell vinning. Medan termen vanligtvis förknippas med kvinnor, är det möjligt för män att vara guldgrävare också. Det är inte en könsspecifik term som det är möjligt för både män och kvinnor att dra nytta av någon annans € s generositet. Många av dessa människor påstår sig vara kär, eller liknande, med andra när de i verkligheten anser förhållandet nästan som en affärstransaktion.

Det finns tecken att vara medveten om, så att en guldgrävare inte dupera dig. Om personen ofta ber dig att köpa honom eller henne saker, förväntar sig att du ska betala när du går ut tillsammans eller ber dig om pengar, då är chansen att du har en i mitt ibland er. Vissa människor kommer också att gå så långt som att kontrollera din plånbok, ATM kvitton och kontoutdrag i ett försök att ta reda på hur mycket pengar du har. Det är bättre att öppna ögonen lite bredare på hur hon eller han agerar och överväga omvärderar relationen.

När guldgrävare inte får vad han eller hon vill, oftast följer dåligt beteende. Till exempel kan den personen har en allvarlig utbrott, hålla inne intimitet eller hotar att avsluta relationen om du inte ändrar ditt sätt och börja spendera mer pengar på honom eller henne. Dessa instanser är oftast inte en engångs affären och kommer sannolikt att hända nästan varje gång personen inte får vad hon tror att hon är fullt förtjänt av.

Medan de flesta människor fruktar tanken på att delta med en guldgrävare, det finns de som omfamnar det. Det finns flera webbplatser som ägnas åt dejta de som har en stor summa pengar. Även om inte alla människor på dessa platser är guldgrävare, kan de vara mål för de som är.

För att undvika att fastna med en guldgrävare, är det viktigt att man är uppmärksam på hur personen agerar och lita på din gut om vad hans eller hennes avsikter är. Även om du är desperat att hitta kärleken, ska du ha tålamod för den typ av person som verkligen vill vara med dig istället för någon som kommer att använda dig.

  • Guldgrävare kan söka upp nya mål genom online dating webbplatser.
  • En guldgrävare är en romantisk partner som är primärt intresserade av att få rikedomar från en relation.
  • En guldgrävare kan vara mer tillgiven i hopp om ekonomisk vinning.
  • Många guldgrävare anspråk på att vara kär, men i verkligheten bara se relationen som en affärstransaktion.