Vad är ett bröd maskin?

January 23

Ett bröd maskin är ett litet kök apparat som blandar, knådar, stiger och bakar bröd. De flesta är mycket enkel att använda, och har blivit allt billigare. Tidiga bröd maskinmodeller var en sådan nyhet i slutet av 80-talet, att de ofta detaljhandeln för över $ 200 (USD). Idag kan du hitta enkla bröd maskinmodeller för ca 50 USD, och med tiden kan göra ditt eget bröd spara pengar, särskilt om du kan hålla dig från att äta det bara efter att den har bakat.

En väsentlig del av alla bröd maskin är att ha bröd recept som är särskilt utformade för bröd maskin. De flesta modellerna gör ett en eller £ 1,5 (0,45-0,68 kg) limpa. Du kan köpa några maskiner som kommer att göra en större limpa men dessa tenderar att vara dyrare och lite mer utmanande att hitta. Itâ € s mycket viktigt att följa brödrecept för bröd maskin till punkt och pricka och att inte överfylla. Skapa alltför mycket deg kan orsaka degen att svämma på värmeelementet och bryta maskinen.

Brödet Maskinen har en nackdel. Paddeln element som första mixar och sedan knådar degen kvar på botten, eller faktiskt en ände av limpan när itâ € s avlägsnats. Detta kan orsaka en olycklig hål i ena änden av ditt bröd när du tar bort paddeln, och göra en del av brödet oanvändbar för saker som smörgåsar.

Ett sätt att lösa detta problem är att ta bort brödet efter att degen har stigit och baka den i en vanlig brödform. Du måste också göra det om du € re göra formade limpor eller rullar. Det doesnâ faktiskt € t lägga mycket tid att baka bröd på detta sätt, eftersom en normal brödmaskincykel tar ungefär tre till fyra timmar.

Ett nytt tillägg till bröd maskin är en bricka som automatiskt kommer att lägga ingredienserna under knådningsprocessen. Detta är särskilt användbart när du € re gör mutter eller russinbröd. Du kan lägga till russin till bröd maskin med andra ingredienser, men de tenderar att bli hackad på små bitar av blandnings paddel. Lägga russinen senare, under knådningsprocessen försäkrar du € ll har russinbröd översållad med fina hela russin. För de äldre modellerna, du bara vänta tills knådningsprocessen, snabbt öppna locket och lägg extramaterial så de arenâ € t huggit.

De flesta bröd maskin stilar har timers, vilket innebär att det är möjligt att sätta in de ingredienser och gång maskinen så att den bakar färskt bröd på morgonen. Det kan vara en härlig sak att vakna upp till en ny limpa kanel bröd. Med den nya bricka för att tillföra ingredienser, wonâ du € t måste gå upp mitt i natten för att lägga russin eller nötter.

Många människor tycker att bröd maskin en underbart bekväm apparat. Thereâ € s inget som färskt bröd bakning, men de flesta människor don € t har tid att stiga degen och knåda den. Detta tar arbetet ur processen.

Du bör notera att färskt bröd tenderar att gå inaktuella snabbt. Du kan stoppa den här processen genom att se till att brödet är förpackad i plastpåsar, vilket kommer att förlänga sitt liv för ett par dagar. Du kan också köpa slicers gjorda för att skära bröd maskin bröd. Dessa kan hjälpa dig att få de enhetliga skivor som du € d ha om du köpte bröd från butiken.

  • En brödmaskin ger människor möjlighet att göra en mängd olika bröd i sina egna hem.
  • Russin bör läggas under knådningsprocessen att försäkra att de inte blir hackad i små bitar.
  • Brödskivor.