Hur väljer jag det bästa Honey Powder?

October 10

För att välja den bästa honung pulver, först måste man bestämma vad du vill använda den till. Honung pulver kan användas i livsmedel, matlagning, och som en skönhet eller bad tillägg. Den finns i olika mängder och finns i olika former beroende på dessa användningsområden.

Nästa steg för att välja den bästa honungen pulvret är att avgöra om du vill ha en ekologisk produkt. Ekologiskt pulveriserad honung är ofta renare och högre kvalitet, men eftersom den saknar vissa tillsatser kan det också vara mer benägna att förstöra eller absorbera vatten, vilket kan förstöra dess konsistens. När du handlar för ekologisk honung pulver, noggrant läsa alla tillgängliga online recensioner.

När du väljer pulveriserad honung, noggrant läsa produktbeskrivningar. Eftersom det finns olika användningsområden för olika slag, kommer du vill vara säker på att du får rätt sort. Mat-grade honung pulver har en högre koncentration av honung och är den renaste formen tillgängliga. Ju närmare denna typ av pulver kommer att vara ren honung, desto bättre, men andra ingredienser, såsom vetestärkelse, fruktos, och granulerades rörsocker används för att hålla det stabilt och torr.

Medan mat-grade pulveriserad honung är vanligen cirka 70 procent honung, kommer pulveriserad honung även i matlagning former som är något mindre koncentrerad och ofta innehåller maltodextrin. Det finns mat-eller matlagning kvalitet pulveriserad honung som har vält torkats och spraytorkas, vilket är två metoder som används för att torka honung och bilda pulver. Mat-grade pulveriserad honung kan användas som en sockerersättning, läggs till drycker som sötningsmedel, eller i kombination med andra ingredienser i bakverk.

Den andra huvud olika honungspulver, som vanligtvis är mindre koncentrerad än pulveriserad honung för matlagning, är den sort som används som en skönhet eller bad tillägg. Denna form är liknande i struktur till majsmjöl och påstås ha naturliga antiseptiska egenskaper som gör den perfekt i tvål. Honung är känd för att locka smuts från porerna och arbeten som en djup cleanser och hud sköljmedel, och det är ofta läggs till krämer, tvålar, ansiktsprodukter, masker och olika te och mjölk bad.

Denna typ skönhet hjälpen av honung pulver kan ha flera tillsatser än andra pulveriserad honung, så läs ingredienserna noga om det är ett bekymmer. Kom också ihåg att den kan absorbera fukt, så se till att läsa recensioner för att se om någon har haft problem med ett visst varumärke. När honung pulver hårdnar, det kan alltid åter pulveriserad med hjälp av en matberedare.

  • Piece of en bikupa.
  • En honungsbiet.
  • Mat-grade honung pulver har den högsta koncentrationen av honung.