Vad är studiet av International Tourism Management?

October 14

Internationell turism management är en studie som kretsar kring varför människor reser och undersöker hur man ska möta dessa behov. Det innebär att lära att bedriva forskning för att utveckla strategier för att locka besökare, marknadsföring vissa destinationer och evenemang planering. College kurser för att tjäna en examen i detta område ofta inkluderar studie om hur Internet påverkar turism och resande. Personer som är anställda inom internationell turism förvaltning kan fungera för en ideell eller statlig myndighet som ökar turismen, och med hotell, flygbolag och researrangörer.

Turismen är en av de största industrierna. Miljontals människor reser för njutning, hälsa och religiösa eller affärsmässigt bruk. Dessa resenärer spenderar stora summor pengar varje år nationellt och internationellt. Internationell turism ledning identifierar grunden för resor till vissa regioner och ser till att transporter, närbelägna sevärdheter och hotell boende är lätt tillgängliga.

De flesta högskolor som erbjuder utbildning inom detta område kräver resa utomlands för att ge studenten verklig erfarenhet i ett annat land. Han eller hon kan presenteras med scenarier som testar studentâ € s verksamhet, marknadsföring, och destination utveckling färdigheter som en del av examen krav. Resorna lära eleverna hur turism konsekvenser en region miljömässigt, kulturellt, och ekonomiskt.

Vissa länder främja turismen genom att anställa internationell personal turism management som en regelbunden del av offentlig verksamhet. Dessa byråer siktar på att bli konkurrenskraftiga i strävan att locka en del av turist pengar till ett visst område. Chefen arbetar vanligen med resor och gästfrihet industrier för att främja prisvärda möjligheter för affärs- och fritidsresenärer.

Tidig mannen reste av nödvändighet att söka mat eller nå mer tempererade klimat. Resor utvecklats till vandring längre att handla varor med andra människor i en tidig form av handel. Besöker nya platser för nöjes skull blev inte populär förrän sekelskiftet av 20-talet, när folk började resa främst med tåg för att njuta av nya upplevelser.

Internationell turism ledning kom i förgrunden efter jet resor gjorde reser åtkomliga under sin årliga semester. Konceptet med en betald semester uppstod på 1930-talet, som populariserade idén om privatresor. Arbetarklassen kunde sedan spara till årliga semester som tidigare endast tillgängliga för de rika.

  • En internationell turism manager kan bidra till att främja turismen i ett land, som Kina.
  • Internationella turismansvariga kan hjälpa till att planera resor runt populära attraktioner, såsom theEgyptian pyramider.