Hur väljer jag det bästa Adress Embosser?

August 10

En väl vald adress skrivare kan ge dig en livstid av användning och ge alla dina korrespondens en elegant touch. När du väljer en adress präglings, det finns flera faktorer att tänka på. Bland de saker som avgör är hur ofta du kommer att använda den, orientering du vill, de objekt du vill prägla och om du vill ha en handhållen skrivare eller en stationär skrivare.

Det viktigaste att förstå är att ett personligt skrivare inte kommer att ge dig samma skarpa, enhetligt utseende som professionellt präglat brevpapper har. För den professionella processen, är papperet utsattes för värme och tryck mellan två dynor - en höger-läsning och en omvänd. Som ni kanske förstår, är detta en tidskrävande och kostsam process. Prägling med din egen skrivare kommer att ge liknande resultat men kommer inte att vara riktigt lika skarp eller exakt. Men ändå, om du använder din adress skrivare att prägla objekt som gratulationskort och räkningar, som de flesta människor, du kommer förmodligen att upptäcka att bekvämligheten och kostnadseffektivitet mer än uppvägde kvaliteten.

När du förstår de begränsningar av en personlig skrivare, avgöra hur många gånger du kommer att använda den. Om du kommer att använda den för att prägla adresser bara ibland eller för en engångsföreteelse, såsom ett tillkännagivande av en förlossning eller en speciell fest, kommer du inte att få ut det mesta tunga modellen. I själva verket, även om de flesta skrivare görs med mässingsplåtar, det finns fler billiga modeller konstruerade med plastplattor. De kommer inte att pågå så länge som mässing, men om du inte ska använda din anpassade skrivare ofta, kanske plast fungera för dig.

Nästa sak att förstå är orientering din skrivare. Plattorna på en adress skrivare i allmänhet inte kan roteras. Det är, kan den präglade bilden kommer från endast toppen, botten eller en av sidorna. Välj en topp orientering när du vill att din präglad bilden för att komma från toppen av sidan, såsom personlig brevpapper. För en adress präglings, kommer du vill välja den undre orientering för att prägla kuvertflikarna i rätt riktning.

Om du vill prägla både brevpapper och kuvert, måste du beställa två olika plattor om plattorna är utbytbara, eller två separata skrivare om plattorna är fasta. För de flesta människor, utbytbara plattor är ett bättre val. Du kan få diverse plattor för många behov, såsom monogramming servetter, prägling biblioteksböcker, gör gåvamärkre förutom präglingsadresser.

Nästa bör du överväga om du vill ha en handhållen skrivare eller en stationär skrivare. Som namnet antyder, håller du den handhållna modellen i handen när du använder den. Denna typ av skrivare är bra för lätt arbete och tillfällig användning. Men om du kommer att vara prägling tjockare papper eller har många adressetiketter att prägla på en gång, bör du investera i en skrivbordsskrivare. Dessa har fördelen av att vara lättare att använda, eftersom du prägling använder skrivbord eller bord som motstånd i motsats till din egen greppstyrka, och lättare att säkerställa konsekventa resultat.

Slutligen vid beställning en adress präglings, kanske du arbetar med en specialitet butik som säljer skrivare eller arbete direkt med en präglingstillverkaren. Med hjälp av Internet kan du gå direkt till tillverkaren. Detta kommer att spara pengar och tid.

  • En personlig skrivare kommer inte att ge dig samma skarpa, uniform ser så professionellt präglat brevpapper.
  • Kraftiga skrivare är onödigt för människor som bara prägla ett par gånger om året.