Vilka är de olika typerna av Solar Energy Products?

October 19

Tillkomsten av solenergitekniken har lett till allehanda nya prylar och verktyg som körs på ren, förnybar energi från solen. Även om många solenergiprodukter är nya produkter, är energikällan snabbt växer i popularitet eftersom fler människor vänder sig till förnybara energikällor. Från utomhuslampor till soldrivna visir, en värld av solenergi produkter verkar växa varje dag.

Uppvärmning av en pool kan dramatiskt öka hushållens energiräkningar, även om en ouppvärmd pool kan vara allt annat än oanvändbar i kallare klimat. För att hålla elräkningar nere medan poolen vid tropiska temperaturer, anser soldrivna pooluppvärmning skivor. Skivorna flyter på ytan av poolen, absorberar energi från solen och överför den till vattnet. Tillverkarna rekommenderar att skivorna täcker minst en tredjedel av vattenytan för bästa resultat.

Vissa solenergiprodukter kan bli väsentligheter i en nödsituation leverans kit. Radios som körs på solenergi kan tillåta människor att hänga med aktuella nyheter och meddelanden i händelse av strömavbrott eller naturkatastrofer. Soldriven batteriladdare kan också hjälpa till att hålla viktiga elektronik igång om strömmen inte är tillgänglig. Ficklampor och lyktor är bra för akuta kit, men kan också vara bra val för vandrare och backpackers försöker undvika den extra vikten av batterier.

En snabbt växande området för solenergiprodukter är utomhusbelysning leveranser. Lyktor, falska ljus, och även tiki facklor finns i solar powered formen. Dessa lampor absorberar energi hela dagen och börjar glöda som solen går ner. Inte bara solcellsprodukter för utomhus skära ner på energikostnaderna, de också minska föroreningarna genom att eliminera behovet av glödlampor.

Naturligtvis inte alla solenergi produkter är helt enkelt tillbehör till ett hem; solpaneler och generatorer kan ersätta en traditionell el-system och ger tillräckligt med ström för att köra ett helt hus. Vanligtvis installeras på ett tak, solpaneler ger hem och företag med ren, förnybar energi som resulterar i betydligt billigare elräkningar. För personer med solpaneler som producerar mer energi än nödvändigt, kontrollera med lokala myndigheter om att sälja överskottsenergi till kraftbolagen.

Många experter anser nuvarande solenergi produkter är bara toppen av isberget när det gäller de potentiella tillämpningar för solenergi. Förutom att göra soldrivna solskyddet radio möjligt, kan solenergiteknik snart låta hela städer att köra på ren, billig energi från solen. Under tiden kan med hjälp solenergi produkter skära ner på avfall och elräkningar.

  • En solpanel.
  • Tiki facklor kan vara tillgängliga i solcellsdriven formen.
  • En närbild av en solpanel.