Bygga en Kids säng

October 18

Jag har märkt genom åren att mina barn verkar verkligen kunna sätta sina sängar igenom steg. Det verkar ärligt som varje år, eller vartannat år, skulle vi behöva köpa en ny säng för våra barn. I själva verket, aldrig kunde vi passera en unge säng till nästa, eftersom de aldrig tycktes pågå tillräckligt länge för att göra det. Åtminstone det var tills jag beslöt att bygga ett barn säng själv, och sedan dess har de aldrig behövt bytas. I själva verket har de madrasser behövde mer ersätta än sängen. Här är vad du gör för att göra en stor hållbara kids säng.

Material:

 • Måttband
 • Papper
 • Blyertspenna
 • Vattenpass
 • Lumber (ditt val): 18 tum med 4 tum med 4 tum kvadrat inlägg (Antal 4)
 • Lumber (ditt val): 40 tum med 2 tum med 4 tums skivor (Antal 2)
 • Lumber (ditt val): 81 tum med 2 tum med 4 tums skivor (Antal 2)
 • Lumber (ditt val): 1 tum med 1 tum med 36 tum kvadrat poler (Antal 4)
 • Plywood 3/4 tum tjock med 40 inches med 81 inches (antal 1)
 • Minst 31 skruvar # 8, 3 inches lång
 • Borra med skruvhuvudet (Philips och regelbunden) fastsättning
 • Handsågen
 • Sandpapper
 • Träfyllmedel
 • Måla eller bets
 • Pensel
 • Full storlek madrass

Process:

 1. Rita en plan. Det första steget till att bygga något barn säng är att utarbeta en plan. Detta kommer att fungera som din blått tryck, och hjälpa dig under monteringstiden. När du har dragit ut skissen, vara säker på att du börjar märkning din plan med lämpliga dimensioner. Om du använder dimensioner trä ges här, då du kommer att ha en säng som lätt får plats en full storlek madrass.
 2. Samla material. När du är klar ritning din blått tryck, är det dags att gå och köpa de material som anges. Du kan få alla dessa material på din lokala hem förbättring center, eller hem förbättring butik. Ger helt enkelt blått tryck till virke specialist i butiken för att få din timmer klippa till lämpliga dimensioner. Medan jag använde tallskog, kan du använda vilken typ du vill, bara hålla i minnet att denna unge säng kommer att bli mycket tungt när du är klar. Om du inte vill att de virkesspecialister för att skära trä för dig, då vara säker på att du får tillräckligt med ved för att slutföra projektet.
 3. Layout bitar. När du har köpt allt material som behövs, komma hem och börja lägga bitarna till ditt barns säng ut. Detta kommer att möjliggöra en enklare montering senare, och även ge dig en "torr run" för montering. Om du inte får din timmer färdigskurna, så är det dags för dig att börja skära bitar ner till storlek. Se till att du gör dina mätningar noggrant och minst två gånger, innan du skär något. Detta kommer att bidra till att minska risken för eventuella misstag som du kan göra.
 4. Montera bitar. Nu när du har dina pjäser som anges, är det dags att montera allt. Börja med att bygga lådramen. När du bygger rektangeln ramen, med hjälp av dina sängben som guide, vara säker på att du också använda ett minimum av två skruvar i varje hörn. Detta kommer att ge större stabilitet och stöd. När du har byggt rektangeln skelettet, är det dags att placera plywood ner för plattformen. Vid varje hörn av plattformen, vilket bör motsvara toppar benen, placera två skruvar för att hålla den på plats. Vänd sängen över att börja placera stödstänger i. Använd en skruv i varje ände för att hålla den på plats från början, men använd minst tre skruvar på andra sidan av plattformen för att gå med de två tillsammans.
 5. Sand. När du har allt tillsammans, måste du sand barnens säng nere. Detta kommer att bidra till att förhindra eventuella flisor från att skada dina barn, samtidigt ge sängen en mer färdigt utseende. Som ni slipning, vara säker på att du fyller alla hål med trä fyllning och låt den torka helt. Se till att du helt har tagit bort några hakar genom att lätt dra ett tygstycke längs träet. Om den inte fångar, då den är klar.
 6. Måla eller bets. Efter slipning sängen, är det dags för målning eller färgning. Varje metod kommer att ge en läcker look. Var noga med att ge tillräckligt med tid mellan rockar för färg eller bets torka helt innan nästa päls. Detta gör att du kan bestämma exakt färg och nyans som du vill ha för din nya unge säng.

Grattis, du har nu byggt färdigt ett barns säng. Allt som du har kvar att göra nu är att sätta din full storlek madrass på plattform du har gjort, och att sedan göra sängen. Var medveten om att den här sängen kommer att bli oerhört tungt när det har byggts, och bör vara mycket robust. Det är perfekt för en rambunctious barn att leka på.