Vad är Padding Förening?

April 15

Utfyllnad förening är ett lim som används för att binda olika typer av anteckningsblock och former. Vissa stoppning förening består av tjockt vitt lim som kallas gemensamt stoppning lim. En annan typ av stoppning förening används på utan karbon (NCR) papper, där föreningen är känd som NCR lim. Tillverkarna gäller vanligtvis limmet till kanterna på papperet; gång de adhesiva torkar, kanterna hålla ihop för att bilda ett block med papper.

För att applicera limmet på papperets kanter, en tillverkare målar oftast stoppningen föreningen på med en pensel. Tillverkaren vanligtvis först travar av papper och komprimerar den i en utfyllnad klämma. Med pappret komprimeras, limmet sedan borstas på i ett tunt, jämnt lager. Limmet går oftast på vitt och varje dyna kräver normalt två lager. När limmet torkar, det ändrar färg från vitt till rensa. När hela ytan är klar, är föreningen vanligtvis torra och dynorna är redo att skära till.

Eftersom de flesta vadde självhäftande peeling bort lätt, tillverkare försöker skära kudden utan att riva sönder limmet. För att åstadkomma detta, de placera kuddarna på saxen så att bladskivorna genom den torkade limmet innan skivning genom papperet. Om bladet skär in i papperet innan limmet, kan det drar limmet bort från papperet och förstöra dynan.

NCR lim tar oftast lite mer skicklighet att gälla. Självkopierande papper består typiskt av flera flerfärgade pappersark. Uppsättningarna består ofta av en övre vitt lakan, ett mellan gul plåt, och en nedre rosa blad. Tillverkar normalt stapla 500 uppsättningar åt gången i en utfyllnad klämma. Uppsättningarna av papper innehåller en kemikalie som gör det möjligt för föreningen att vidhäfta till papper i stället för till varje individuellt ark.

Tillverkarna använder sedan en pensel för att tillämpa NCR lim. Limmet är vattniga och går på tydliga medan NCR papper suger den in. Under processen, kan papperet skrynklas på grund av blötläggning processen. Tillverkarna tillåter vanligtvis papperet skrynklas lite, men om pappret fuzzes upp eller rynkor för mycket, betyder det att papperet har övermättad med lim. När självkopierande vaddeföreningen torkar, det set är klara för användning.

Vadde förening anses i allmänhet säkra att använda. Även om det inte rekommenderas att äta, om barnen kommer i kontakt med den, det brukar inte kommer att förgifta dem. Om en förälder är oroade över hans eller hennes barns säkerhet, är det i allmänhet rekommenderas att han eller hon samråda med en läkare.

Vanliga vadde lim blir sprött med tiden. När limmet blir spröd, kommer sidorna skalas isär lätt och ryggraden av dynan kan spricka. NCR förening spricker inte över tiden - så snart de självhäftande torkar kommer NCR papper fastnar ihop tills arken skalas isär.