Hur väljer jag det bästa Echinacea Liquid?

September 13

Välja den bästa echinacea vätskan beror på kvaliteten av ingredienser samt dina personliga preferenser. Echinacea vätska brukar ofta säljs som en vatten- eller alkoholbaserad vätska eller som en halsspray. Echinacea också kan göras till örtte. Ibland blandas med andra ingredienser för att förbättra sin smak eller att införliva andra terapeutiska fördelar.

Indianer tros ha använt Echinacea för att behandla en rad olika krämpor sedan åtminstone 1600-talet. Det var vanligt förekommande i hela 18: e och 19-talen och sedan ersattes av användningen av antibiotika. Echinacea är fortfarande populär bland örter som använder den för att stärka immunförsvaret och minska förkylning och influensa, bihåleinflammation och öroninfektioner, bland andra användningsområden. Vissa studier pekar på en brist vetenskapligt stöd för dessa påståenden, dock.

Den bästa echinacea vätskan smälter lätt med varma eller kalla drycker. Det är oftast för stark för att dricka av sig själv. Olika delar av anläggningen ger olika fördelar, så leta efter flytande echinacea som kombinerar både roten och bladen av växten. Detta kommer att bidra till att du får maximal nytta erbjuds av echinacea.

I allmänhet är det bäst att välja en Echinacea vätska görs med organiska eller helt naturliga ingredienser. Detta bidrar till att säkerställa att echinacea inte fläckas av bekämpningsmedel eller andra tillsatser. När inga tillsatser är närvarande, är det mer sannolikt att få fördelarna med en renare och mer koncentrerad form av echinacea. Typer av tillsatser kan inkludera artificiella färgämnen, konserveringsmedel, salt, socker, stärkelse eller gluten.

Ibland echinacea är smaksatt med apelsin extrakt eller honung för att förbättra dess smak. Honung ofta är blandat med echinacea te eftersom det kan ha en lugnande effekt på halsen. Echinacea te kan köpas på specialbutiker eller livsmedelsbutiker. Några av de teer har andra ingredienser eller smaker blandas i, eller så kan du lägga till dem själv.

Echinacea vätska ibland blandas med goldenseal rot. Om du planerar att ta flytande echinacea ofta, är det bäst att köpa en produkt utan goldenseal läggas till. Goldenseal används också för att behandla förkylningssymptom, men dess användning bör begränsas. I vissa människor, kan goldenseal orsaka förhöjt blodtryck, till exempel.

Se alltid till att följa alla förpackningens anvisningar. Om du fortfarande är osäker på hur man använder det efter att ha läst instruktionerna, konsultera en ansedd herbalist eller läkare. Även echinacea inte tros vara giftiga, även vid höga doser, kan det orsaka magbesvär, illamående eller diarré om du är känslig för det. Också vara medveten om att överanvändning av echinacea kan göra din kropp immun mot dess läkande effekter.

  • Honung sätts ibland till echinachea vätska för att förbättra dess smak.