Vad är teman bröllop?

December 7

Traditionellt har ett bröllopstema i allmänhet varit en favorit färgkombination, ofta väljs för en säsong som våren eller hösten, eller en semester som jul eller Valentineâ € s Day. På senare tid har nya koncept för teman bröllop kommit på modet, med par som väljer bröllop stilar återspeglar sällskapsdjur hobbies eller andra intressen. Dessa teman bröllop kan avspegla en period i historien som renässansen eller 1960, eller har teman från populära filmer och TV-program. Till exempel kan fans av Harry Potter-serien väljer att fira sitt bröllop med en magisk tema, medan science fiction aficionados kan välja en Star Trek-motiv. Några andra populära koncept för samtida teman bröllop är sport, land och västra, och stranden.

Par som älskar sport kan välja att fira deras bröllop genom att införliva färgerna på sitt favoritlag och föremål med anknytning till att idrotten. Inbjudningar, dekorationer, blommor och bröllopsfestgåvor och kläder kan alla utformade för att återspegla det temat. Inbjudningarna för en fotbolls bröllop kan vara prydd med fotbollar och hjälmar, medan inbjudningar till ett bröllop med en baseboll tema kanske har fladdermöss och catcherâ € s vantar. Detta tema kan fortsätta i receptionen med gästerna på en baseball-tema bröllop, till exempel, som serveras korv och öl medan bruden kastar en baseball istället för en bukett. Andra sporter som är populära i teman bröllop inkluderar ridning, fiske, golf, tennis och segling.

Vissa par vill att deras bröllopsdag att uttrycka sin kärlek till landet och västra musik eller det land livsstil. En brud och brudgum att välja denna typ av teman bröllop kan avstå den traditionella brudklänning och frack att bära västerländska skjortor med jeans, cowboyhattar och boots. Den bröllopsfest kan på liknande klädd, och bröllopet kan äga rum i en lada eller Corral.

Ett par som älskar vattnet kan besluta att ha ett tema bröllop med vatten eller strandmotiv. Detta par kan välja att ha sitt bröllop barfota på stranden med vågor flyter runt fötterna, att gifta sig bredvid sin favorit fritids sjö, eller har kaptenen på ett kryssningsfartyg gifta sig med dem till sjöss. Om deras budget doesnâ € t låta en patrullertillflyktsort, kan de dock välja att gifta sig i badkläder och dekorera med snäckskal, fisk, båtar och andra marina grejor. Bruden och brudgummen kan bära smycken med sjöstjärnor, ankare, delfiner, eller andra havsdjur, och detta även skulle göra en perfekt present till bröllopsfesten.

  • En västerländsk bältesspänne är ett bra tillbehör att bära till en västerländsk-tema bröllop.
  • Bröllop konsulter kan hjälpa till att ordna ett tema bröllop, inklusive mat och dekorationer i receptionen.
  • En brud kan köpa speciella kläder för en vintage-tema bröllop.
  • En bröllopstema bidrar till att avgöra vilka dekorationer riktigt passar tillfället.