Vad är Nail Technician försäkring?

April 1

Nail tekniker försäkring är en försäkringsprodukt avsedd för nageltekniker, arbetare som utför tjänster som manikyr, pedikyr och tillämpningar av lösnaglar. Försäkringsbolag som är specialiserade på att täcka spa tjänsteleverantörer som massörer och estetiker erbjuder oftast spik tekniker försäkring. Priserna för politiken varierar och det är viktigt att läsa igenom offerter noggrant för att förstå vilken typ av täckning som erbjuds.

En försäkring kommer att täcka flera områden av potentiella ansvar. Den första är professionell eller felbehandling ansvar. Nageltekniker kan hållas ansvarig för att ha orsakat skador i samband med att göra sitt arbete, som till exempel om en tjänsteleverantör skär misstag en klient under en pedikyr och snittet blir smittade. Allmän eller lokaler ansvar är viktigt för så kallad "halka och falla" fall och andra situationer där människor sätta färg på grund av förhållandena i salong eller spa. Det är också viktigt att ha egendomsförsäkring, inklusive täckning för salong utrustning, eftersom denna utrustning kan vara ganska dyra.

En spik tekniker försäkring är ofta utformade för att täcka en mobil spik tekniker, någon som reser för att tillhandahålla spik tjänster. Personer som reser bör se till att denna täckning erbjuds, som andra planer är begränsade till specifika lokaler. Nageltekniker bör se till att de har tillräcklig bilförsäkring om de reser, och om de arbetar från sina hem, är det viktigt att vara medveten om att hemförsäkring brukar uttryckligen utesluter affärs strävanden, så lokaler försäkring är nödvändig även om hemförsäkring redan vara transporteras.

Nageltekniker som arbetar i spa och nagelsalonger kan omfattas av sina arbetsgivare. I andra fall, arbetsgivare förväntar sig att deras nageltekniker för att ge försäkringsbevis, särskilt i anläggningar där tekniker hyra utrymme snarare än att vara anställda. I dessa fall kan det spa begära att den betecknas på politiken samt att se till att den är täckt i händelse av en olycka eller händelse.

En försäkring specialist kan hjälpa en spik tekniker besluta om den bästa spik tekniker försäkringsprodukt. Det finns ett antal alternativ att överväga, inklusive den totala skuldtäckning tillgängliga och vilka typer av täckning som erbjuds. Vissa nageltekniker vara till hjälp att samråda med andra människor i handeln för att få information om de tillgängliga planerna. Människor som redan bär försäkring kan ha rekommendationer för specifika företag som erbjuder bättre tjänster eller priser för nageltekniker försäkringsskydd, och kan också råda folk om försäkringsbolagen att undvika.

  • Konstgjorda naglar som tillämpas av en spik tekniker.
  • En kvinna att få en pedikyr.
  • Nail tekniker försäkring kan täcka leverantörer av mobila tjänster nagelvård.