Vad är några vinter hantverk för barn?

May 18

När det är för kallt att leka utomhus, kan föräldrarna planera vintern hantverk för barn, så att de kan hålla upptagen på en vintrig eftermiddag. Göra hantverk är ett bra alternativ till att titta på tv eller spelar tv-spel hela dagen. Det håller barnen engagerade i en konstruktiv aktivitet och ger dem möjlighet att utforska sin kreativitet samtidigt.

Vinter hantverk för barn kan inkludera pappersplatt snögubbar, eftersom de flesta hem har papperstallrikar gömt någonstans i ett köksskåp. En snowman kan göras genom limning tre papperstallrikar tillsammans i en vertikal linje. Barnen kan göra en morot näsa från orange konstruktion papper och använda några gamla knappar för snögubbe ögon. De kan utforma en hög hatt från svart båten skum och placera den på snögubbe huvud. De limma mindre knappar eller russin till snögubbe ansikte för att göra en leende mun. Piprensare är bra att använda om barnen vill göra vapen för snögubbe.

En snabb men rolig vinter hantverk för barn är en bild av en vinterplats. Barnen kan rita bilder av pingviner, isbjörnar, isberg, och igloos. Om de inte känner sig bekväma rita bilderna, kan de hitta dem i tidningar eller skriva ut dem från Internet. De kan sedan limma bilderna till en bit av blå konstruktion papper. För att göra snö, föräldrar ger barnen med bomullstuss eller vadd så att barnen kan lägga den fluffiga materialet till sin arktiska bild.

För dem som älskar att åka skridskor, kan de göra vinter hantverk för barn som involverar något så enkelt som en skridskoåkning bild. Först barn skära en bit av aluminiumfolie i en rektangulär eller cirkulär form. Detta fungerar som isbana. De limma sedan aluminiumfolien till en bit papper. Slutligen tar de ett annat papper och rita bilder av konståkare i färgglada dräkter. Efter klippa bort skridskoåkning människor, de limma dem till "ishall."

Vinter hantverk för barn kan innebära att en snowjordklot från en ren barnmatsburk. Föräldrar hjälpa barnen limma en statyett till locket på burken. Använd en limpistol kommer att bidra till att säkerställa att statyett håller sig på plats. Figuren är tillåtet att ställa över natten så att den är helt torr. Nästa dag, barnen fyller burken med kallt vatten och tillsätt ca ½ (2,5 ml) tesked glitter.

Glittret fungerar som "snö" för snowjordklot. Föräldern hjälper barnet linjen locket med varmt lim. Sedan placera locket innehåller statyett inuti vattnet. Lim appliceras på kanten av locket i syfte att säkerställa att burken är helt tät. Efter att ha låtit snön världen för att torka, kan barnet skaka den och titta snödriva inne i världen.

  • Garn kan användas i vinter hantverk.
  • Hantverk är ett bra alternativ till att sitta framför tv: n hela dagen.
  • Bygg papper hantverk ger många alternativ.
  • Bomullstussar kan användas för vinter hantverk.