Vad Fotografi utrustning behöver jag för att starta företag?

October 13

Att bli en professionell frilansfotograf kan bli en spännande beslut; emellertid är det viktigt att ha en korrekt fotografering utrustning. En mängd olika linser, en bra kamera, och ett fåtal andra tillbehör är nyckeln till att bli en lönsam fotograf. Dessutom varierar fotoutrustning med den typ av fotografering. Till exempel kan en naturfotograf använder olika fotoutrustning än en produktfotograf. Så är det ofta föreslagits att en fotograf fokusera på en allmän genre av bilder så att han kan hålla sin utrustning till ett minimum.

Till att börja med de flesta fotografer bör ha en högkvalitativ kamera och flera objektiv. Många gånger, linser är extremt dyra. Följaktligen kan det vara en god idé att hyra extra linser. Men den viktigaste fotografering utrustning, såsom kameran och huvudlinsen, bör vara fotografens egen utrustning - inte hyrt.

När du fotograferar människor för porträtt, med rätt belysning är viktigt. Blixt är relativt billiga och bör vara bland de första inköpen. Det finns även blixt kit finns att köpa. För några hundra dollar kan en ny fotograf har två stativ / ljus står, en mini bakgrundsbelysning stand, två blixtar, två mjuka lådor, en förlängningssladd, ett reflekterande paraply, en mjuk vit paraply, en strobe blixtljus, och en vadderad väska. En prisvärd kit kommer att hjälpa fotografen att uppnå ett professionellt utseende för hans fotografier.

För dem som vill ha ett minimum i fotografering utrustning, en huvudblixt, och sedan två mindre bör också köpas: en för bakgrundsljus och en för att belysa kundens hår och ansikte. Ett paraply för belysning, mjuka lådor, och rutnäts fläckar är även krav fotografering utrustning. Paraplyet för fotografering är skapad för att reflektera, studsa, eller mjuka en ljuskälla. En mjuk box är en låda som omger en ljus så att ljuset sprids och har ett mjukt utseende i foton. Ett rutnät plats faktiskt hindrar ljuset från att sprida så att den kan bilda en koncentrerad ljuspunkt på ett givet ämne.

De flesta fotografer föredrar att använda en digital kamera. Men den typ av lins som används för en fotografering beror på vilken typ av ämne. Så om en fotograf skjuter en miljöporträtt, kanske han föredrar att använda ett medelvidvinkellins. Men för många andra skott, kan han gynna en 85 mm (3,35 tum) lins. Ibland är snabba linser föredra, särskilt för ämnen där det finns lite skärpedjup.

I fotografi, kan den perfekta bilden sällan dupliceras även minuters mellanrum. Belysning, linser, och timing vardera spelar en roll. Att ha rätt utrustning kommer att göra att starta ett företag som professionell fotograf mycket lättare.

  • Stöttor kan behövas för att starta ett fotografi studio.
  • En DSLR (Digital Single Lens Reflex) kamera.
  • Naturfotografer kan anställa ett stativ för en stabilare skott.
  • Fotografer har normalt en mängd olika linser för att ta olika bilder, till exempel porträtt, som ofta tas med teleobjektiv.
  • Nödvändig fotoutrustning beror på vilken typ av verksamhet en fotograf vill fokusera på.
  • Annat än en kamera och några objektiv, fotografering utrustning som behövs beror på vilken typ av fotografering.