Hur väljer jag det bästa Bath Soap Dish?

October 15

Beroende på hur mycket pengar du vill spendera, kan du köpa en high-end tvål skålen för att göra din badrum inredning, eller en billig tvålkopp på dollar store. Båda typerna kan tjäna syftet, även om något av billig plast kanske inte särskilt länge. För något elegant men ändå praktiskt, överväga att köpa en keramisk eller mässing tvål skålen. Krom är också attraktiv och håller upp mycket bra. Frostat kristall kan öka något pulver rum inredning, även om det är bräckligare än de flesta material.

Om du inte har en massa badrum räknaren utrymme, överväga en väggmonterad tvål skålen. Om du väljer den här stilen, vara säker på att det innehåller monteringsdetaljer tillverkat av tålig metall. Vissa billiga badrum tvål rätter också är utformade för att monteras på duschväggen. Dessa kan ansluta sig till ett kaklat duschvägg med sugkoppar. För platsbesparande alternativ, välj en väggmonterad hörn för din dusch.

Alternativt, kan du överväga att köpa en tvål skålen att placera i ditt badkar. Du kan också placera hållaren på ditt pulver rum räknare. Välj något litet och kompakt som inte kommer att ta mycket disk utrymme. Du hittar små tvål innehavare i alla stilar. För ett barns badrum, finns det olika cartoon-tema tvål rätter du kan välja mellan.

För ett rustikt utseende i ett land stuga pulver rum, välj ett massivt trä tvålkopp. Dessa stilar är också trevligt i de flesta moderna badrum. Inspirerad av naturen, kan en trä tvålhållare och flytande tvål dispenser säljas som ett set. Tänk dig en tvål skålen i massiv ek eller valnöt.

Ett badrum tvålhållare kan också vara en attraktiv konstverk. Tänk dig en marbleized skulpterade tvålkopp för att matcha din marmor disk. Du behöver inte spendera en mindre förmögenhet för utseendet på naturlig marmor. Om du ser dig omkring, kanske du hittar en harts tvål innehavaren med utseendet på marmor, till en bråkdel av kostnaden. Du kan må bra att välja en harts badrum tvålkopp, eftersom detta är ett slitstarkt material.

Om du vill ha en kvalitet tvål skålen, köpa från ett företag som specialiserat sig på sanitetsporslin och tillbehör. Köpa direkt från tillverkaren kan spara pengar om du köper under Closeouts och bokslutsförsäljning. Kontrollera webbplatser för försäljning på badrumstillbehör. Om du ser något som fångar ditt öga, läs konsument recensioner för att få en uppfattning om hur väl gjort produkten.

  • Tvål i en tvålkopp.
  • En tvål skålen ska matcha stil och atmosfär i resten av badrummet.