Vad är Aloe Smörjmedel?

April 19

Aloe smörjmedel är en term som kan användas för två olika produkter. Den första produkten är glidmedel infunderas med aloe vera extrakt, som kan omfatta ren aloe vera sav, aloe juice eller aloe eterisk olja extrakt. Den andra produkten är helt enkelt syrafri aloe vera gel. Denna gel är inte avsedd uteslutande för användning som personlig smörjning, men kan räcka. Dess hala, icke-fet och giftfri formel gör det ofta ett praktiskt alternativ till smörjmedel speciellt gjorda för samlag.

Sorter av aloe smörjmedel speciellt formulerade för samlag ofta innehåller vitamin-infunderas enzymer tillsammans med aloe själv. Vitamin E och A, tillsammans med zink, är vanliga, eftersom de bidrar till att främja hudens hälsa. Kvinnor som lider av allvarlig vaginal torrhet kan dra nytta av att använda dessa smörjmedel både under och separat från samlag. Aloe vera gel är enligt uppgift mycket mild och inte generellt irriterar även den mest känsliga hud. Denna typ av smörjning kan även vara ett alternativ till silikon- och latexbaserade glidmedel.

Med tiden kan aloe och andra vitaminer bidra till att förbättra torrhet och klara upp någon irritation. Viss forskning visar att aloe gel kan vara antiseptisk och antibakteriell, dessutom är lugnande för huden. Kvinnor överväger en sådan behandling bör alltid tala med en gynekolog eller annan vårdpersonal innan själv behandling. Infektioner bör undersökas av en professionell; aloe smörjmedel är inte ett alternativ till läkarvård.

De som söker ett alternativ till personlig smörjmedel helt kan finna framgång med hjälp av ren aloe vera gel i stället för aloe smörjmedel. När du väljer en gel för intima användningsområden, produkter fria från färgämnen, alkoholer och tillsatser fungerar normalt bäst. Färgämnen kan ge irritation och milda fläckar på huden, medan alkohol kan allvarligt torr och irritera huden, särskilt hud som är tänkt att vara ständigt fuktig.

Rensa aloe gel har noggrant destilleras och ansträngda så att det är fritt från massa, växtbitar, och färgning. Det är oftast milda nog att använda på ett barns hud, så att använda det som glidmedel kan fungera bra. Det enda problem med ren aloe vera gel är att den kan absorbera in i huden väldigt snabbt. De som använder denna typ av aloe smörjmedel för samlag med en partner bör normalt gälla den frikostigt. Många män och kvinnor hitta mer framgång med hjälp aloe gel som smörjmedel för ensamma aktiviteter.

De som vill prova aloe smörjmedel utan bekostnad av att köpa en special infunderas formel kan försöka göra sin egen blandning hemma. Det är oftast en fråga om omrörning tillsammans ungefär lika delar vanligt, oparfymerad glidmedel och tydliga aloe vera gel. Vissa kan också finna framgång lägga några små skedar av aloe juice eller extrahera till sin befintliga smörjmedels formel.

  • Gynekologer kan ge råd om användningen av aloe smörjning för vaginala området.
  • Ren aloe vera gel kan användas som ett alternativ till personlig smörjmedel.
  • Lämnar av aloe vera växt.