Hur väljer jag det bästa motorcykel bagagehyllan?

June 2

Den typ av motorcykel pakethållare som fungerar bäst för dig beror på vilken typ av motorcykel som du kommer att fästa rack, hur mycket bagage du behöver för att säkra till cykeln, kostnaden för rack, och utseendet på enheten när den är monterad på cykeln. Medan många motorcykel pakethållare modeller passar en mängd olika motorcyklar, är det bäst att se till att racket är kompatibel med din make, modell och år av motorcykel innan de köper. De flesta butiker, online och på plats, kommer att ha denna information lätt tillgänglig.

Fundera var och hur racket kommer att monteras på cykeln. Många motorcykel pakethållare modeller är konstruerade för att montera på baksidan av sätet, så att du kan fästa en eller flera väskor till racket. Många rack är ganska små, så bara en eller två säckar kan fästas på en gång. Detta är fallet för ett par anledningar: för det första, att lägga för mycket vikt på cykeln, särskilt högt upp nära sitsen, kan påverka hanteringen av motorcykeln; andra, kan för många väskor försämra aerodynamik cykeln när i rörelse.

Om du har en större mängd bagage att bära, kan du överväga en motorcykel pakethållare som gör att du kan montera packväskor på baksidan av cykeln. Dessa påsar hänga ner över bakhjulet, hålla vikten lägre för bättre hantering och mer lagringsutrymme. Packväskor kommer i allmänhet i två varianter: soft shell och hårt skal. Hårda skal fall kommer att erbjuda mer skydd, särskilt i händelse av en olycka, men soft shell fall tenderar att vara lättare och billigare. De kommer också att expandera något, vilket innebär att du kommer att kunna passa flera av dina ägodelar inuti.

De bästa motorcykel pakethållare modeller som är utformade för montering på baksidan av motorcykeln sätet kommer att vara de som är lätta, attraktiva och prisvärda. De kommer att passa med det estetiska på cykeln, och de kommer att vara diskret när den inte används. Den pakethållare ska inte sticka ut, eftersom det bara är ett tillbehör, och du kommer att vilja det övergripande visuella intryck av cykeln att synas i stället för metall rack fäst på baksidan. Välj en som monterar fast för tillräcklig stabilitet vid belastning nedåt.

  • Bagagehyllor kan monteras på de flesta motorcyklar.